Comentarii pe articolul Guvernatorul explica acordul: Cum si cand vor veni banii in Romania


200 de euro lunar pentru fiecare familie de romani timp de 2 ani

Bors Dan la 26 Martie 2009, ora 13:49
Daca imprumutul se ia in 2 ani, inseamna ca fiecarei familii din Romania i s-a acordat un imprumut de 200 euro pe luna, timp de 24 de luni. Cum se vor regasi acesti bani in ajutorarea romanilor pentru a trece de criza??
P Alexandru la 26 Martie 2009, ora 14:33
la 19.5 mld si 19.5 milioane de locuitori, este de fapt vorba de 40 de euro...
Susa Valerian Pavel la 26 Martie 2009, ora 14:58
Admitand ca media calculata de dvs. are ca baza o familie alcatuita din doi membri, la rambursare ( pana in 2015 ), cu o dobanda de cca. 3,5% pe an, costul pe familie ar fi de 235 euro (la un calcul la fel de sumar si lapidar)... Cum cei 200 euro imprumutati nu sunt gestionati (utilizati nemijlocit) de fiecare familie - ca unitate de masura convenita -, rezulta ca 200 + 35 euro este o suma ce reprezinta in realitatea concreta si imediata, costul mediu ce urmeaza a fi suportat de fiecare din familiile luate in calcul, drept taxa de familie in Romania... E mult, e putin? Eu zic ca e enorm, daca avem in vedere numarul mic al familiilor aducatoare de venituri in PIB, respectiv al celor ce creaza plusvaloare !
Apetria-Moruzi Mihai la 26 Martie 2009, ora 19:01
Guvernul spunea ca nu are nevoie neaparat de bani. Atunci de ce se imprumuta? Vor sa ne inrobeasca de tot, ne vand hotilor internationali, celor ce cred ca l-au impuscat pe Ceausescu pentru ca nu se mai imprumuta de la ei !!!
Mendelssohn S la 27 Martie 2009, ora 20:28
Banuiesc ca statul a fost "incurajat" sa se imprumute ca sa poata cumpara mai mult, deci sa devina piata pentru cei interesati. Se vor cumpara probabil multe care nu stiu cat de utile vor fi si apoi va veni vremea sa platim. Teoretic, daca cumperi ce trebuie si daca te organizezi adica daca investesti corect, ceea ce nu cred, poti plati usor. Practic, organizarea nu s-a dovedit a fi punctul nostru tare asa ca nu ne ramane decat sa ne pregatim pentru greu

  Inapoi la articolul Guvernatorul explica acordul: Cum si cand vor veni banii in Romania

Setari Cookie-uri