Comentarii pe articolul Presa internationala: FMI a salvat Romania de la faliment


Asa ne distram noi!

Subtirelu Adrian la 27 Martie 2009, ora 08:57
Ne mai provocam cate o criza, numai ca sa ii vedem pe austrieci cum fac infarct de spaima! Cand totul mergea bine in Europa, se gaseste Romania sa distruga economia Austriei.
Pe de alta parte, daca ziarele citate au dreptate, astept sa primesc niste explicatii, atat de la cei care ne-au condus, cat si de la mass-media: banuiam ca suntem in groapa, dar nu parea ca groapa e asa de mare.
Si tot despre explicatii: cand a ajuns datoria externa, de la 8, la 50 (fara imprumutul de care e vorba acum)? In ultimii 10 ani, niciun partid nu mi-a zis in campania electorala ca vrea sa-mi creeze si mai multe datorii.
Pieptu Adrian la 27 Martie 2009, ora 14:31
Stati linistit. Ziarele exagereaza, iar datoria de 50 de mld este privata, si nu publica. Oamenii care scriu despre noi sunt la fel de superficiali sau nepergatiti ca si ai nostri. Am inghitit hapul asta cu criza si imprumutul ,pt ca asa trebuia probabil sa se intample. Nimeni nu l-a intrebat pe Isarescu de ce a blocat economia in toamna, sau pe Vosganian de ce-a cheltuit aiurea banii din buget. Mai vine si un baiat de la FMI care ne spune ca intram in recesiune dupa doua trimestre de crestere negativa. Care-s alea? Ca trim IV 2008 a fost pe plus. +2,4%. Investitiile straine directe in ian. 2009 sunt semnificativ mai mari decat cele din ian. 2008. Mai sunt multe exemple privind ciudateniile acestei crize. Numai ca pe noi nu ne intreaba nimeni.

  Inapoi la articolul Presa internationala: FMI a salvat Romania de la faliment

Setari Cookie-uri