Comentarii pe articolul Un nou troian ce pretinde a fi programul Windows Genuine Advantage


...AK INTELEG MOTIVUL...

Andreea la 28 Martie 2009, ora 03:48
DA, acum inteleg motivul pt care a trebuit sa-mi formatez de trei ori calculatorul intr-o saptamana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Calculatorul il folosesc fiicele mele...eu fiind plecata din tara!
In fiecare seara , vorbim pe messenger. Se plangeau deseori in ultimul timp ca nu le functioneaza camera sau microfonul si ca frecvent li se blocheaza calculatorul
Intoarsa acasa, primul lucru serios a fost sa le formatez calculatorul si cum nu sunt novice in calculatoare si mai ales formatari m-am apucat de treaba. ...Dar, omul cat traieste , invata!
Dupa instalarea Windows-ului si a programelor indispensabile m-am gandit sa instalez ca antivirus programul AVAST. Stiind ca fiica-mea cea mare niciodata nu face macar o scanare de antivirus considerand ca nu e nevoie sau e prea complicat...am considerat ca AVAST e usor de utilizat si poate il va folosi si ea. Dupa instalarea antivirusului, la cate-va zile am gasit un alt "antivirus" TROIAN KILLER. Mi-a palcut ideea de a avea ca anihilator al virusurilor TROIAN un ...alt TROIAN! Asa ca l-am instalat si pe acesta! Dupa instalare, am facut o scanare a calc si am ramas surprinsa ca in afar de scanare nu se putea face cam nimic altceva si chiar ma gandeam....la ce-o fi bun acest program?!?!?!?! Oricum , nu l-am dezinstalat vroiam sa-l mai testez. Dupa doua zile in momentul deschiderii calculatorului, mi-a aparut un tip de fereastra, jos in partea dreapta a desktop-ului cu un anunt cum ca WINDOWS GENUINE ADVANTAGE a fost instalat incorect iar licenta nu e buna!!!!!!!!
Eram nedumerita...ce legatura are anuntul , cu programul instalat de mine cu CD original? Eu instalasem WINDOWS XP PROFESIONAL iar licenta e cat se poate de valabila! Doua zile m-a stresat acea ferestra care disparea numai in momentul inchiderii calculatorului! Problema era ca incepuse deja sa mearga greu si cand intram pe net se bloca! Nu era posibil ca dupa nici o saptamana de la formatare ,calculatorul sa functioneze ca la inceput! Asa ca, am decis sa-l mai formatez inca o data. Dupa formatare am reintrodus programele necesare ...+ AVAST si nu renuntasem la ideea de a testa totusi si TROIAN KILLER , asa ca l-am reinstalat. La alte doua zile problema a inceput sa se repete. Ceea ce am omis sa spun e ca in toata perioada asta AVAST ma anunta ffff frecvent de gasirea virusului TROIAN iar celalat antivirus, nu se facea simtit. Dupa alte dou-trei zile de stres de la a doua formatere am decis sa renunt la unul din antivirusi. Stiu ca nu e fff indicat de a avea mai multi anitvirusi instalati in calc asa ca , vazan ca antivirusul TROIAN nu mi-a demonstrat ca ar fi bun la ceva....am decis sa-l dezinstalez. Dupa dezinstalare, am ramas totusi cu problema acelei ferestre deschise non-stop pe desktop in care mi se aducea la cunostinta Windows Genuine Advantage nu e instalat corect iar licenta nu e buna...si ma invita sa cumpar o licenta on-line! Enervata peste poate ....pt ca eu instalasem WINDOWS XP PROFESIONAL si nici de cum Windows Genuine Advantage am formatat calculatorul pentru a treia oara, dar de aceasta data, fara a mai instala antivirusul TROIAN KILLER. A trecut o saptamana si tottul e perfect! Nu mi-au mai aparut anunturi curiase si nici AVAST-ul nu a mai depistat nici un virus TROIAN...!
In seara asta am intrat sa caut special cine si ce stie de acel program...TROIAN . Intamplarea a fost sa dau de articolul acesta , care probabil ca mi-a dat raspunsurile pe care le cautam.....!
Va multumesc!

  Inapoi la articolul Un nou troian ce pretinde a fi programul Windows Genuine Advantage

Setari Cookie-uri