Comentarii pe articolul Impuls Leasing: 100 de masini recuperate in primele doua luni de la rau-platnici


unde se gasesc masinile astea?

Vieru Petru-Stefan la 31 Martie 2009, ora 09:44
Salutare,
daca aceste masini se recupereaza de la acesti inglodati in datorii, ele unde vor fi vandute? prin intermediul cui? caci banii trebuie recuperati. eu as cumpara acum o masina, dar nu am destui bani. as participa la o licitatie, sau as vizita un parc auto sa vad despre ce e vorba. poate ma clarificati si pe mine cu sistemul asta.
Molea Stefan la 31 Martie 2009, ora 11:28
Interesat se acelasi eventual avantaj al unui pret convenabil speram sa gasesc un raspun edificator-as fi amator sa cumpar ceva cu "banii jos".
Vasile Nicolae Olteanu la 31 Martie 2009, ora 12:56
daca cititi cu atentie articolul aveti raspunsul acolo,masinile nu se tin la firma de leasing ci la dealerul de la care s-au achizitionat in vederea recuperarii diferentei de plata neachitate de client.in marea majoritate se preia leasingul sau se achita integral (se inchide leasingul).sunt si dealeri la care se pot negocia preturile sau se fac reesalonari la leasing.vedeti sectiunea predare leasing pe autovit si no sa va vina sa credeti citi vor sa scape de leasing
atentie mare la ce cumparati sunt o gramada de masini lovite si reparate care se vind ca fiind noi chiar de la dealeri,verificati ce va acopera garantia exact,inclusiv daca preluati leasingul ce acopera casco
Dolhan Maricica la 9 Aprilie 2010, ora 21:42
Buna ziua,
Mi-e foarte greu sa scriu cateva cuvinte gandindu-ma ca vor fi citite nu chiar de directorul general,si atunci nu vor fi luate in seama,dar incerc.
A avut un contract cu S.C.Impuls leasing pentru o masina(nr.contr.00801).Nu am reusit sa platesc ratele din motive lesne de inteles,criza ec-financiara.Am predat masina unei firme de recuperare.LA DOUA ZILE am achitat ratele restante si penalitatile dorind sa mi se inapoieze solicitand un nou contract.A treia zi am platit suma de 4380,00Ron reprezentand cheltuieli recuperatorii si casco pe perioada sederii,chiar daca mi se reziliasa contractul in care nu era specificat asa ceva,dar doream cu orice pret sa redobandesc masina.Doua LUNI a durat pana am primit un raspuns NEFAVORABIL.Am trimis adeverinte cu giranti bugetari,titulari la locurile de munca si alte documente dar nu s-a rezolvat.Am solicitat sa recuperez aceasta masina,care pentru mine reprezinta o mare VALOARE SENTIMENTALA,cu bani cash dar ...culmea de doua zile am apelat la toate telefoanele societatii fixe si mobile si nici un raspuns.Totala lipsa de comunicare ,dezinteres din partea angajatilor.Trageti si d-voastra o concluzie.Va pot pune la dispozitie probe:facua de telefon facandu-ma sa astept minute,apelurile, ultimile ordine de plata cu imensele sume platite si pe care cei din firma nici nu le-au verificat ca le au in cont de doua luni.Am primit o factura pe data de 07.04.2010 cu o sumade....intrata in cont in data de 03.02.2010,spunandu-i respectivei angajate sa verifice in cont(spunandu-mi ca "nu intelegeti,nu vorbesc romaneste?")iar dupa ce a verificat a vazut operatiunea facuta .Multumesc celor care m-au tinut intr-o asa tensiune de am ajuns si la medic.Solicit copie dupa rezilierea contractului,pentru a putea incepe procedurile de judecata.
Mari la 14 Iunie 2011, ora 14:21
am avut o masina in leasing de la impuls ,a venit criza ,am facut cerere de recalculare pt ca am ramas in urma cu 2 rate si lunar factura venea mai mare cu 5milioane lunar ,dar bine inteles ca nu s-a aprobat ,am dat zeci de telefoane,nu am rezolvat nimic ,am pierdut si masina si banii si am ramas datoare si la banca si toate astea pentru ca directorul de la impuls leasing cauta solutii in favoarea clientului,este o minciuna,mi-au reziliat contractul si nici macar un telefon nu au putut sa dea dar sa ne trimita o instiintare,este o firma de ultima speta,rusine ca va bateti joc de oameni si nu aveti pic de respect pt ei ,de la director si pana la angajati.

  Inapoi la articolul Impuls Leasing: 100 de masini recuperate in primele doua luni de la rau-platnici

Setari Cookie-uri