Comentarii pe articolul Seful BCR: Scaderea dobanzilor, conditie esentiala pentru cumpararea de locuinte


scaderea dobanzilor

Banea Bogdan la 31 Martie 2009, ora 20:58
scaderea aceasta e valabila si pentru mine care o sa iau credit ipotecar in luna aceasta ????
sau dak in cotract e o dobanda ....cu aia mor ?
Roman George la 1 Aprilie 2009, ora 13:00
Nu prietene, nu cu "aia " mori. Cu minim "aia" mori, deoarece politica bancilor din piata romana este sa atraga un client iar dupa minim un an de zile mareasca dobanzile dupa bunul lor plac. Eu nu am auzit de vreo situatie, nici in ultimii ani in care acorarea creditelor a avut o evolutie exponentiala, in care dupa o anumita perioada in care dobanzile au scazut pe piata creditelor, un finantator sa ajusteze "in jos" dobanda. In schimb, ATENTIE !!! au diversificat oferta de creditare cu dobanzi substantial mai mici dand posibilitatea de refinantare a creditului initial. Oare de ce nu au micsorat dobanda la creditul initial, asa cum in anumite momente au crescut-o??? Smecherii.
Oricum va doresc succes in contractarea unui imprumut, dar va sfatuiesc sa cititi contractul de imprumut temeinic inainte de semnare... si asta nu veti putea face decat luandu-l acasa, in nici un caz la banca, in ziua semnarii.
la 6 Aprilie 2009, ora 17:22
Dobinda exagerat de mare modificata din trei in trei luni pentru credite de nevoi personale ne-a distrus vietile...Nu stiu daca mai au multi curajul sa se imprumute dupa ce au auzit cum majoritatea au fost inselati! Nu li s-a spus in ce consta contractul, uitand ca prezentarea a produsului presupune si avantaje si dezavantaje ... sunt dezamagita de BCR si nu numai eu ci aproape toti care au fost inselati.

  Inapoi la articolul Seful BCR: Scaderea dobanzilor, conditie esentiala pentru cumpararea de locuinte

Setari Cookie-uri