Comentarii pe articolul Fitch: Economia Romaniei va continua sa scada si in 2010


comentariu

Magica Doru la 1 Aprilie 2009, ora 09:40
daca autoritatile statului nu vor intreprine un pachet legislativ adecvat actualei conjucturi economice, dar si in perspectiva, se pot intimpla lucruri extrem de grave pentru economia Romaniei. Cred insa ca specialistii in domeniu din cadru institutiilor centrale ale statului, si nu numai, vor transpune si implementa acele masuri care sa atenueze efectele dezastruoase ale crizei, dar este necesara vointa si nu in ultimul rind un profesionalism ridicat.
Balasoiu Adrian la 1 Aprilie 2009, ora 13:12
sperante....in momentul in care motorul economiei europene va incepe sa se tureze Romania va avea inca atuul fortei de munca calificata relativ ieftina (atentie la Serbia si Ucraina), pozitie buna dpdv logistic, si poate un mediu legislativ mai predictibil . pana atunci eficientizare, osul la treaba si investitii in infrastructura.......banii vor lua drumul vaselor comunicante.....

poate ne intrebam unde sunt guvernantii in aceasta ecuatie???..aici ar putea fi cheia?... slabe sperante...cum poate societatea civila sa se transforme din reactiva in proactiva spre o meritocratie bazata pe valori fundamentale?...ar fi timpul unei reforme morale de jos in sus...cum sa faci asa ceva fara convulsii ? ...poate aceasta provocare sa sa se transforme intr-o oportunitate intretinuta de criza ?

  Inapoi la articolul Fitch: Economia Romaniei va continua sa scada si in 2010

Setari Cookie-uri