Comentarii pe articolul Restante la credite: Cum actionam cand nu putem plati ratele la banci?


Plata ratelor lunare

Mihaela Moisescu la 1 Aprilie 2009, ora 15:01
Degeaba toata lumea spune "Mergi la banca si inpreuna cu consultantul de credit se incearca rezolvarea problemei", pentru ca in realitate, atunci cand vrei sa ai o astfel de problema de discutat ti se spune foarte frumos 'Nu intereseaza pe nimeni trebuie sa-ti platesti toata rata lunar.De unde daca nu ai decat o parte pentru ca nu mai ai loc de munca.
Astfel de discutii pot duce clientii la neplata ratelor, chiar daca nu se poate acoperi decat o parte din rata lunara
Steluta Manta la 1 Aprilie 2009, ora 15:14
Eu am fost la banca cu o adresa in care solicitam justificarea cresterii ratelor, desi creditul este in euro si mi s-a raspuns ca a fost mai buna oferta de creditare atunci cand am facut-o si ca daca as fi facut creditul la ora actuala rata ar fi fost oricum mai mare decat cat platesc acum (cu tot cu majorare).
Asa ca nu exista nici o intelegere din partea bancilor, nu intereseaza decat sa platim si numai ei au drepturi noi nu
Dg Dg la 1 Aprilie 2009, ora 15:26
Sa renegociezi cu banca? Ha Ha. Buna gluma. Pana cand nu o sa intre vreo doua trei banci in faliment tot cu spatele te trateaza toti.
Dan Cristian la 1 Aprilie 2009, ora 16:18
Sunteti rai in raspunsuri... Ati incercat sa faceti ceva, sau doar aruncati cu piatra. Eu am credit ipotecar, mi-a scazut salarul, mi s-au taiat toate bonusurile de catre firma... Am facut o cerere la banca, am expus problemele in scris, s-a facut o analiza a situatiei la sediul central al bancii respective, si am beneficiat de intelegere... V-o spun din experienta: nici eu nu ma asteptam sa fiu tratat cu intelegere, dar uite ca se poate. S-a facut o reesalonare a creditului, mi s-a acordat o perioada de gratie, deci mai mult ce sa faca banca? Daca statul e de rahat si-si bate joc de noi (salarii de mizerie, pensii la fel, somaj la fel, protectie sociala ioc), ca sa faca mai mult o banca?
Toda Ioan Bogdan la 1 Aprilie 2009, ora 16:52
Banca este una dintre putinele institutii total parazitare. As mai putea mentiona biserica, dar acum e vorba de banca.
Tre sa fii inconstient sa iei credit, acum sau in trecut. Te faci sclavul lor, o sa iti stabileasca o rata lunara, care ei o pot modifica cand vor si cu cat vor, bineinteles, de obicei in sus.
Era o reclama cu un tip "dobanda" care tot umbla dupa tine... initial am crezut ca e o reclama... de genu - omule... nu-ti lua credit ca o sa fie nasol de tine... de fapt era total opusul.
Ar fi prea frumoasa lumea daca s-ar desfiinta institutiile menite sa te aserveasca si sa te foloseasca, si sa ramana toate cele folositoare :).
Adevaru e ca cineva tre sa conduca oile... si daca acuma e democratie si stuff, s-a gasit banca sa stapaneasca milioanele de fraieri.

  Inapoi la articolul Restante la credite: Cum actionam cand nu putem plati ratele la banci?

Setari Cookie-uri