Comentarii pe articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar


JENANT

Radu la 4 Aprilie 2009, ora 03:28
INCREDIBIL. asa ceva numai in Romania. Dupa ce ca abia supravietuiesc IMM urile cu aceasta criza le mai punem si o perina pe fata...eu zic sa puneti impozit de 10000euro pe trimestru, sa falimenteze 90%din firme. Sa bagati impozit si la oamenii care merg la stadion si se uita la meci, impozit la cei care asculta muzica la MP3 , impozit pe telefonu mobil pe ceas in curand pe cravata si camasa. Doamne....urasc tara asta ...
Gabi la 4 Aprilie 2009, ora 21:02
Lucrez la finante si pot sa va spun fara pic de rautate la adresa nimanui ca evaziunea fiscala in Romania este crunta. Incepind de la firmele f mari si terminid cu cele mai mici neplata obligatiilor la stat prin cele mai ciudate metode a devenit uzuala. Cel mai grav lucru este faptul ca oamenii spun pe buna dreptate: dau bani la stat ca sa-i fure alesii.Este un adevar necontestat. Atunci cind toata lumea va fi egala in fata legii si a fiscului si din banii contribuabililor se vor face lucruri reale nu furtisaguri, multi romani vor plati statului ce i se cuvine.
Ce trebuie schimbat in primul rind in afara de Coduri Fiscale, cote de impozitare si altele asemenea este mentalitatea. Numai ca singura sansa in tara asta care e putreda din temelii ar fi un nou Tepes. Si cred ca nici el saracu nu ar face fata.
Colesica Mihaela la 5 Aprilie 2009, ora 16:52
Pai, sa ne intelegem......
Nu neaga nimeni faptul ca datorita legilor stufoase cu multe portite s-au creat premizele fraudarii statului. De asemenea exista multe firme cu " pui' care plimba banii pana li se pierd urmele.
Mai mult, fiscalitatea uriasa determina firmele sa apeleze la tot soiul de artificii pentru a plati mai putin la stat.
Economia romaneasca este sustinuta de IMM-uri si de firmele straine.
Mai ramane ceva : companiile de stat, care, au fost iertate de datorii ani de-a randul. Ele constituie marea masa a celor care nu-si achita datoriile la buget.
pai , fratilor , tot in cei mici loviti?
Sunt cateva domenii vizate....si ce daca? Ei vor face ce au facut si pana acum...vor gasi alte artificii....
Umblati domnilor la alte parghii, daca tot sunteti atat de tari , cautati in tenebrele legilor proaste, neclare , mereu schimbatoare.
Faceti lumina cu chestiuni si reguli simple si clare , cu controale tintite , atrageti-va oameni competenti in sistem si veti avea si bani la buget
Am zis!

  Inapoi la articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar

Setari Cookie-uri