Comentarii pe articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar


Haideti sa distrugem tot

Alexandru Graur la 6 Aprilie 2009, ora 10:46
Domnule Ponea va propun sa dati o ordonanta de guvern sa se dea cu bomba atomica. In acest mod simplu distrugeti tot. Mor si firmele care fac evaziune, mor si toate firmele mici. Dumneavoastra, si partidul dvs puteti pleca putin pana trec efectele si dupa aceea puteti veni sa ziceti ca ati eradicat evaziunea.

Asta faceti acum. DISTRUGETI tot! Daca vreau sa imi deschide o afacere ce sanse am? Daca lucrez intr-un domeniu in care trebuei investitii mari pana sa trec pe profit ce sansa am? Daca am avut o firma nu a mai mers si o pastrez pentru ca sa imi pun in aplicare alte idei care le am cand piata va fi mai buna...ce sansa am?

Asa cum zicea cineva intr-un alt comentariu faceti curat la VOI in curte. Cand vrei sa cureti un gazon nu faci asta cu excavatorul...il stropesti cu ierbicid ca sa moara buruienile. De ce nu faceti asta? De ce nu omorati buruienile din sistemul vostru si apoi din tara?

Sunteti niste oameni oribile. Corupti si incompetenti. RUSINE!
Malina la 6 Aprilie 2009, ora 15:08
alexandru, am si eu ca si tine(presupun) o firma care a mers foarte putin si apoi am pastrat-o pe "0" cum se spune in speranta ca o data si o data voi mai face ceva cu ea. ce intelegi tu din lega asta cretina? noi intram in categoria platitorilor de impozit forfetar? teoretic, banuiesc ca suntem considerati firme fara profit deci platim...practic firma nu functioneaza deci.....?

  Inapoi la articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar

Setari Cookie-uri