Comentarii pe articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar


Citeste cineva?

Radutoiu Mioara Georgiana la 6 Aprilie 2009, ora 11:30
Si totusi citeste cineva aceste comentarii??Exista cineva care sa ne ia in calcul??
De la 1 ianuarie PLATIM 3% din cifra de afaceri(mult 2-2,5 era acceptabil)in conditiile in care s-au majorat imp.celelalte,aferente salariilor.
Sintem in criza dar salariile bugetarilor totusi vor creste,ba chiar or sa primesca si tichete de vacanta(Elena...trebuie sa-si justifice ministerul nou creat),al 13-lea salariu,tichete de masa...si lista poate continua.
Se poate ca acest impozit forfetar sa vina tocmai pentru acoperirea gaurilor generate de impozitul unic de 16%,clientela politica nu accepta ca-i fie ciuntite "drepturile".
Avem parte de celeasi"animale"plotice,rupte de realitate,singurul lor contact cu lumea este asigurat de firme de consiliere(au 16% impozit si mai au si pirederi) si de "finantatorii"din campanie.Presa....le cinta in struna si ne ofera circul cu Becali,o perdea de fum cu Berceanu si Boc(ce-o cauta pe acolo?)pe la nus' ce lucrari.
Am o ecuatie simpla...incasarile au scazut cu 100%,din 4 angajati mai am 2,dupa introducerea imp.forfetar ce-mi ramine de facut???Stiu ca d.ul Pogea va raspunde foarte rapid si la obiect!
Dimofte Catalin la 6 Aprilie 2009, ora 15:04
http://www.petitieonline.ro/petitie-p48923053.html
Incercati si anti_impozit_forfetar@yahoogroups.com... o tentativa de raspuns organizat.

  Inapoi la articolul Incasarile estimate dupa introducerea impozitului forfetar

Setari Cookie-uri