Comentarii pe articolul Sefa Avon muta lupta pe Internet si se gandeste la o fabrica in Romania


Rusine lui Tatoiu

Raileanu Constanta la 14 Martie 2008, ora 09:06
Rusine lui Tatoiu
Avon si Oriflame sunt 2 concurente care vand in general aceleasi produse cu ambalaju diferite. Numai ca Avon mai are si respect fata de distribuitori si fata de clientii sai ceea ce nu se poate vorbi la Oriflame. Sunt foarte multi distribuitori care renunta in cateva luni sa mai colaboreze cu Oriflame. Daca nu esti un directoras ceva in retea, nu gasesti produse in promotie in veci. Tatoiu nu vede decat interesul ei, nu o intereseaza decat imaginea ei, sa fie prezenta pe unde nici nu gandesti. Mai des auzi de Tatoiu decat de Oriflame. Felicitari celor de la Avon si sper din tot sufletul sa nu isi schimbe politica si sa deschida o fabrica si in Romania.
Bena Gabriela la 14 Martie 2008, ora 13:23
Da asa este, ai dreptate. foarte multi renunta la Oriflame. Si eu am fost inscrisa si am renuntat pentru ca la fiecare comanda care o faceam nu mi-i se trimiteau toate produsele, si nu poti sa mergi la client si sa-i spui "scuze dar nici de data aceasta nu mi-au venit toate produsele comandate". Mergi o data si spui , mergi a doua oara, dar dupa aceea nu mai ai curajul sa te duci sa-ti faca vre-o comanda. Din acuza asta pierd teren foarte mult cei de la Oriflame, desi unele produse sunt mult mai bune ca cele de la Avon, greseala este a doamnei Tatoiu asa cum a-ti spus, n-o interesaeza soarte firmei ci a ei personala.
Anamaria Rujoiu la 14 Martie 2008, ora 22:14
Oriflame are o alta politica legata de promovarea produselor, cei de la Avon isi impulsioneaza vanzarile recurgand la reduceri repetate, de multe ori poti gasi acelasi produs cateva campanii la rand la aceeasi reducere, cei de la Oriflame se bazeaza pe sloganul "produse naturale suedeze" :). Ei au un alt sistem, oricum stocurile se pot verifica pe internet inainte de a lansa comanda, insa risti sa pierzi alte 3 produse in timp ce astepti sa se realimenteze stocul pentru unul, nu sunt organizati...cat despre D-na Tatoiu...mult timp am avut o parere buna in ceea ce o priveste. Un lucru bun pe care il face compania Oriflame in Romania: sponsorizeaza editarea unei serii de enciclopedii pentru copii care se vinde impreuna cu ziarul Cotidianul, mi se pare un lucru bine facut (la enciclopedie ma refer) este foarte bine structurata, dar aici deja este meritul redactorilor si colaboratorilor. In acelasi timp de multi ani Avon sprijina lupta impotriva cancerului la san, dar acestei campanii i-as da totusi o bila neagra pentru ca s-ar putea face mai multe demersuri pentru atingerea obiectivelor. In ceea ce priveste calitatea produselor...ma abtin...
Maria-Marinela Apostu la 21 Martie 2008, ora 08:59
Ar fi foarte bine, o noua deschidere spre noi orizonturi, si propun sa se construiasca in orasul BACAU. Produsele Avon sunt de calitate de aceea ar trebui sa le foloseasca cat mai multe femei, si barbati, din Ramania. In acest mod femeile ar arata mult mai bine si ar fi si ele multumite de aspectul lor fizic. Sunt in AVON de 10 ani, si am sa folosesc produsele mereu. Marinela Apostu 21.03.2008
Simona Hotea la 12 August 2008, ora 10:14
Din pacate, nu ma pot abtine sa nu comentez faptul ca din p.d.v. calitativ Avon a scazut mult stacheta. Ma refer concret, la produse cum ar fi: toate gamele de rujuri (mai putin "Kiss'n'go"), la deodorantele cu bila, produsele de ingrijirea parului, (masti, seruri, ceara si fixativ, dar si sampoane si balsamuri), etc. Sunt produse inca bune calitativ, cum ar fi cremele de ingrijirea tenului (Hidrofirming), dar am dat o nota proasta lotiunilor demachiante (pentru ten si ochi); am intalnit produse mult mai bune la firme unde nu ma asteptam la cea mai buna calitate (Nivea, de exemplu). Asa ca, pe mine una, m-au cam pierdut de client. Pacat !
Crystalblu la 1 Noiembrie 2008, ora 23:20
Nu e adevarat faptul k multi multi ar renunta la Oriflame , dimpotriva. .. multi incep sa se orienteze catre Oriflame. eu una am renuntat la Avon pentru ca preturile snt mai mari iar bonusurile oferite de ei sunt prea mici. eu de exemplu la o comanda de 4 mil primesc 30% bonus, la 5 milioane primesc 35 %. cel mai mic bonus la oriflame e 23% asta dak pui comanda intre 25 de lei si 1 milion. Iar produsele Oriflame sunt f bune. pana si clientii mei care inainte cumparau de la avon .. prefera acum ceva mai ieftin- oriflame si de calitate superioara.

  Inapoi la articolul Sefa Avon muta lupta pe Internet si se gandeste la o fabrica in Romania

Setari Cookie-uri