Comentarii pe articolul Ce impozit forfetar vor plati firmele cu afaceri de pana la 12.000 euro


petitie impotriva impozitului forfetar

C Casi la 9 Aprilie 2009, ora 01:40
Este inadmisil asa ceva ! Nici un guvern de la revolutie pana astazi nu a facut asta ! Au incercat ceva, de mai mica amploare Remes si guvernul de atunci, iar rezultatul a fost: taranistii au disparut din viata politica. Cu aceasta masura VA DISPARE SI PD-L DE PE SCENA POLITICA. Si nu va scrie un opozant al acetui partid, ci din contra chiar l-am votat. NU SE VA MAI REPETA !
Firmele mici ce sa faca ? Trebuia in ultima instanta sa aceptati propunerea de impozit 0 pentru o cifra de afaceri sub 15000 eur, sau sub 5 angajati.
Daca sunteti impotriva acestei masuri acesati urmatorul link : http://www.petitieonline.ro/petitie-p67433048.html
Mamca Darius la 4 Mai 2009, ora 15:20
Nu sunt de acord cu acest impozit.Mentionez ca anul trecut am incheiat cu pierderi,anul acesta avem parte si de criza economica.Nu vad cum vom plati acest impozit
Stanciu Sorin la 23 Iunie 2009, ora 07:55
Firma mea este in lichidare,nu mai are activitate din 2006 si sunt pus sa platesc aceast impozit.Mie nu mi se pare corect,ca firme fara activitate sa plateasca acest impozit.Daca se vor bani la buget,mai bine ar incuraja IMM-urile ,nu sa le distruga.Dar, de fapt noi inca suntem o tara comunisto-capitalista,si asa vom ramane mereu.Imi pare rau ca in primul razboi mondial nemtii nu au stat la Bucuresti cel putin 10 ani.Cred ca s-au speriat si ei de societatea Romaneasca.
Elena la 18 Octombrie 2009, ora 15:10
de ce sa platesc impozitul forfetar daca de citiva ani o am fara activitate si nu pot sa o inchid ca am trecut-o pe numele fetei inainte de a iesi eu din firma,si ea este plecata din tara?de ce ne puneti in spate alt bir daca este firma pe 0?specificati aceasta lege pentru cei care au un minim de venit nu pentru cei care nu au nici un venit si platim aiurea dari statului.

  Inapoi la articolul Ce impozit forfetar vor plati firmele cu afaceri de pana la 12.000 euro

Setari Cookie-uri