Comentarii pe articolul Pogea catre firme: Daca nu poti plati nici macar 500 de euro la stat, inchide!


Ce am putea face pentru a schimba ceva? As vrea sfatul unui jurist...

ColţA Liviu la 10 Aprilie 2009, ora 12:00
Ma intreb cine iese din criza economica... Romania sau guvernul? Macar la taxa "Tariceanu " am stiut exact de ce este introdusa... in cazul de fata, cu impozitul forfetar si deducerea TVA pentru autoturisme... probabil ca scopul este de a acoperi gaurile din buget, pe spatele populatiei, indiferent de urmarile sociale... Domnule pogea (cu p mic, nu merita sa apas pe Shift pentru dumneavoastra...) se stie ca intotdeauna ministriul de finante este cel mai putin "simpatic" din tot guvernul, dar dumneavoastra depasiti orice limita.... De fapt la ce sa ne asteptam de la un om care "n perioada 22 august 2005 - 12 iunie 2006, Gheorghe Pogea (50 ani) a ndeplinit funcia de ministru de stat pentru coordonarea activitilor din domeniul economic (cu rang de vicepremier) n Guvernul Triceanu" - ?? Continuati ce a inceput fostul guvern?

Pana acum au fost postate pe acest site (si nu numai...) o gramada de masuri economice care ar fi putut fi implementate, cu rezultate benefice in economia Romaniei, deci nu are sens sa le mai postez si eu, dar trebuie sa remarc faptul ca domnul ministru nu are nici o tangenta cu ceea ce inseamna management sau economie.... Ma intreb ce am putea face...??? Ma gandesc ca in loc sa ne plangem, am putea incerca sa facem ceva in aceasta privinta.... Poate fi atacata aceasta lege? Nu sunt nici jurist, nici economist de profesie, sunt un om care am renuntat la statutul de angajat pentru a incerca sa faca ceva pe propriile puteri si cunostinte... dar nu trebuie sa ma descalt pentru a numara pana la 20 asa ca imi dau seama ce inseamna aceasta masura pentru mine si cei aflati in situatia mea... Daca stie cineva cum ar putea fi atacata aceasta masura si doreste sa demareze o actiune in acest sens, sunt alaturi de el...
Potinteu Victor la 14 Aprilie 2009, ora 01:29
eu zic sa cautam un paradis fiscal si sa platim acolo o taxa de 5000 usd , dar avem conturi secrete si alte taxe si impozite NUUUUU.

  Inapoi la articolul Pogea catre firme: Daca nu poti plati nici macar 500 de euro la stat, inchide!

Setari Cookie-uri