Comentarii pe articolul Pogea catre firme: Daca nu poti plati nici macar 500 de euro la stat, inchide!


Pogea are dreptate

Dinutu Petrolistul Falit la 11 Aprilie 2009, ora 17:02
Rompetrol Rafinare, perla grupului Rompetrol condus de Dinu Patriciu si compania care opereaza rafinaria Petromidia, a raportat in 2008 o pierdere de 490,61 milioane lei de peste dou ori mai mari fa de cele din anul 2007.

De fapt, Petromidia nu a raportat niciodata profit. Vi se pare ca Dinu Patriciu a saracit incepand in ultimii 10 ani de cand societatea "e pe pierdere", deci nu plateste impozit pe profit?

Despre asta e vorba. Si despre mii de cazuri similare ;)
Popa la 13 Aprilie 2009, ora 11:07
Domnule Dinutu, in primul rand nu stiu cine esti si cu ce te ocupi dar dupa felul cum vorbesti lucrezi probabil pe la finante sau la o institutie de stat si astepti prima de paste. Bineinteles ca ve-ti lua de pe urma firmelor falimentare deja care vor trebui sa plateasca 500 euro din cauza unora care sunt pusi sa-si faca treaba si nu si-o fac. Eu sunt inginer asa ca treaba mea nu e sa strang de c....e pe Patriciu si petoti cei care nu platesc darile la stat. ACEASTA ESTE TREABA FINANTELOR SI AUTORITATILOR ABILITATE CARE DORM IN A OBTINE ACESTE DARI DE LA DEI CARE FURA STATUL INTR-ADEVAR. Faptul ca statul nu e in stare sa puna sechestru pe bunurile firmelor mari care nu platesc si cu care se intretin intre ei nu e vina mea sau a contribuabilului de rand care a platit pana acum corect. Legea se poate aplica in foarte multe forme, dar formula la care s-a ajuns este josnica, menita sa adca mai multa inversunare din partea contribuabililor mici si o mai mare indiferenta din partea "colosilor" care au ignorat-o si pana acum. Eu as fi pus altfel problema ca ministru de finante si mai ales pentru firmele mari. Daca nu esti in stare sa ai venituri mai mari decat cheltuieli, INCHIDE. EHEEEEE ECONOMIA ASTA NU E ASA USOARA CUM CREDE LUMEA..... Daca-mi permit sa citez o reclama. DUMNEZEU SA NE PAZEASCA DE GUVERN.

  Inapoi la articolul Pogea catre firme: Daca nu poti plati nici macar 500 de euro la stat, inchide!

Setari Cookie-uri