Comentarii pe articolul Investitie de 7 mil. euro pentru constructia de locuinte in cartierul Titan


Noi constructii in cartierul Titan

Anca Popescu la 17 Martie 2008, ora 09:51
Noi constructii in cartierul Titan
S-a gandit oare ce se va intampla cu acest cartier dupa ce se vor termina toate constructiile? Sa nu uitam ca se mai construiesc inca 8 blocuri (daca nu chiar mai mult) pe fostul amplasament al fabricii de paine Titan care a fost daramata. Deja este o problema sa iesi si sa intri in cartier acum, dar ce se va intampla mai incolo? De infrastructura, asa cum se obisnuieste, nu se ocupa nimeni! Prin infrastructura inteleg tot ceea ce este necesar unui trai decent in aceste cartiere, respectiv sosele mai incapatoare (pentru ca la imbunatatirea lor primarul Negoita a lucrat), dezvoltarea retelelor de alimentare cu apa, canalizare, energie electrica s.a. S-a facut oare un studiu in zona si cele existente pot asigura necesarul? Sau vom lucui ca in comuna Pantelimon fara lumina, ca in Vitan in anii 1990 (nu stiu cum mai este acum) fara apa la etajele superioare si cu inundatii ori de cate ori va ploua? Poate responsabili din cele doua primarii (sector 2 si 3) care actioneaza in cartier sau au atingere, vor vedea mesajul meu si vor lua masuri.
Sfatul meu pentru cei ce doresc o casa in zona este sa intrebe toate aceste lucruri. Sa nu uitam ca acest cartier face parte din Balta Alba, care este cel mai mare cartier din Bucuresti!
Ionescu George la 16 Februarie 2009, ora 21:06
Ma intreb daca unele din aceste "investitii" sunt in regula. Au ajuns sa "rasara" chiar din asfalt, inghesuite, unele au balcoanele nu deasupra trotuarului, ci chiar deasupra drumului. Aproximativ 500 de apartamente in jurul carora poti parca maxim 30 de masini printre care circula camioane la noile constructii. Pe terenurile unde puteau fi construite blocuri s-au construit vilute cu 1 etaj, iar unde era spatiul mai mic blocuri cu 10 etaje.

  Inapoi la articolul Investitie de 7 mil. euro pentru constructia de locuinte in cartierul Titan

Setari Cookie-uri