Comentarii pe articolul Miza impozitului forfetar: 350 milioane de lei in 2009


VOLATIL ????????

Radutoiu Mioara Georgiana la 13 Aprilie 2009, ora 12:37
Mai intai a discutat cu "mediul de afaceri" :)))
Daca aveau putina bunavointa si citeau comentariile....dintre noianurile de injuraturi(binemeritate)cu siguranta ar fi vazut ce parere au cei direct afectati.Ce oameni de afaceri au acces la minister???
Sprijina firmele noi infiintate dar in grila specifica "0-12.000".Cu alte cuvinte,gogomanul lasa loc de "exceptii",caci nu specifica ce inseamna o firma nou infiintata,pentru ce termen(pot sa am cifra de afaceri de 1000.000.000 de E,dar...impozit 0 pentru x ani)
In alte articole precizeaza ca a avut consultanta cu FMI cu privire la acest impozit....pai ce sa mai intelegem,ca mai devreme era creatia Min.de Finante.
Mai voalat....toti sintem hoti! Dar in mintea odihnita a celor de la minister nu se intimpla nimic....noi plateam 3% din venit si inainte(oare s-au marit veniturile?),iar dupa noua ordonanta (inainte injurau ca tara se conduce prin intermedul ordonantelor)de fapt impozitul creste substantial.
Nu era mai simplu ca toti cei care au pierderi pe o perioada de x ani,inclusiv cei cu 3%, sa intre intr-o grila generala de impozitare de 2% ????????????????????????
Banuiesc ca nu,"mediul de afaceri"cu care sa consultat nu ar fi acceptat o asa "gogomanie" si atunci ca vrem sau nu vrem ne intoarcem in cercul vicios al intereselor proprii,intr-o epoca medievala a baronilor,a stapinilor,a mosierilor,pe feuda lor fac tot ce poftesc si numai puterea divina este in masura sa le cerara socoteala.
Rusine "MEDIULUI DE AFACERI"!
Rusine "ALESILOR"
Rusine tuturor din "meduil bugetar"! De ce si lor?Pentru ca profita de pozitia dominanta in care se afla,pentru ca totul se invirte numai jurul intereselor lor (acum vor avea si tichete de vacanta,tichete cadou,tichete masa,tichete...se va mai gasi ceva de inventat) in conditiile in care au un aparat supraevaluat,iar tinta lor este 0 in concedieri.
REVIN!
Nu era mai simplu ca toti cei care au pierderi pe o perioada de x ani,inclusiv cei cu 3%, sa intre intr-o grila generala de impozitare de 2% ???????????????????????? Sau ii incurcau la "UNIFORMIZARE"?????

  Inapoi la articolul Miza impozitului forfetar: 350 milioane de lei in 2009

Setari Cookie-uri