Comentarii pe articolul Afacerile vanatorilor de manageri au inghetat in 2009


in romania nu exista head-hunteri

Marius Maxim la 14 Aprilie 2009, ora 17:52
ceea ce la noi se numeste cu tupeu head hunting nu este decat o vanzare de portofoliu. poate, cu ocazia acestei scaderi de volum de proiecte pentru firmele consacrate in domeniu, va realiza si domnul butunoiu impreuna cu ceilalti pretinsi headhunteri romani ca este cazul sa isi revizuiasca politica si comportamentul pe aceasta piata.

nu intru in detalii acum, dar le voi atrage atentia dumnealor ca, dand vina pe conjunctura nu vor reusi sa-si rezolve problemele proprii. atunci cand dai vina pe conjunctura, trebuie totusi sa cunosti bine conjunctura, iar, in cazul de fata, aceasta nu este asa cum o prezinta ei. problema este ca angajatorii aia cu bugete uriase de recrutare si management nu isi mai pot permite sa arunce cu bani in directia asta si au inceput sa devina selectivi si aici ca in orice domeniu.

i-as sfatui pe head hunteri, daca nu le par prea arogant: incepeti sa cautati executivi cu adevarat potriviti nevoilor angajatorilor, nu le mai bagati pe gat candidatii vostri de serviciu si miturile gaunoase pe care le-ati creat in timp si veti rezista in acest business.

  Inapoi la articolul Afacerile vanatorilor de manageri au inghetat in 2009

Setari Cookie-uri