Comentarii pe articolul Basescu: O parte din banii de la FMI ar putea merge catre pensii si salarii


Indiferent ce e, nu e de bine cu acest FMI

Hasnas Luminita la 16 Aprilie 2009, ora 11:34
S-ar putea ca aceasta afirmatie sa fie ELECTORALA, sau s-ar putea sa fie pe bune si inseamna ca banii se duc tot la bugetari.
De ce sectorul privat trebuie sa se speteasca platind prostiile bugetarilor.
Si daca cei multi si mici vor disparea odata cu noile legi din ce o sa returneze Romania imprumutul acesta?
Marinescu Gabriel Iulian la 16 Aprilie 2009, ora 13:41
Cum din ce?Ia gandeste-te un pic:iei un salariu din care ti se opreste un procent de circa 30%, iti ramane 70%. Ca un bun si onest patriot, cumperi produse/ servicii lunare cu factura , caz in care 20% din acel procent de 70% se duce pe valea mare, iar asta inseamna ca tu de fapt te folosesti de circa 60% din salariul tau brut., in conditiile in care nu se iau in calcul taxele cuprinse in pretul de cost fara TVA al produsului, serviciului... Si sa nu mai zic de faptul ca daca mai exista pamant in 2035, pensionarii din Romania la acea data ii vei vedea pe o singura pagina de ziar, format A3... iar tu salariat/a vei fi obligata sa platesti in continuare fond de pensii din care se vor returna si datoriile...hmmmm... viitorul suna bine!!
Ghighilicea Anghel - Lucian la 16 Aprilie 2009, ora 13:50
E an electoral, pentru a fi manipulate masele trebuie sa le arunci un os, adica o marire de pensie sau o majorare a salariului minim. Trucuri vechi, aceeasi oameni, nimic nou. Sa auzim ca de "trait bine" ne-am convins...

  Inapoi la articolul Basescu: O parte din banii de la FMI ar putea merge catre pensii si salarii

Setari Cookie-uri