Comentarii pe articolul Piata creditelor ipotecare, intre scaderea preturilor si neincrederea cumparatorilor


nu exista nici o schimbare la banci !!!!

Dumitru Dana la 22 Aprilie 2009, ora 12:49
Nu exista momentan nici o relaxare la credite la nici o banca. Acestea sunt vorbe, probabil sa-i convinga pe oameni sa cumpere !!!
Situatia este aceeasi, ma interesez de o saptamana la aproape toate bancile si raspunsul este : da, va putem oferi 25-28.000 euro, in conditiile in care am un venit macar rezonabil daca nu bun! Garsonierele in complexele rezidentiale sunt cel putin 40.000 euro, spuneti-mi cum as putea sa cumpar eu acum, caci vointa din partea mea exista ! M-as muta si maine si sunt si dispusa sa platesc o rata chiar si de 400 euro/luna .......... dar bancile nu-mi dau atatia bani sub nici o forma! Din cauza avansului !!!! Ar trebui sa vin cu 10-15.000 euro avans sa se indure banca sa-mi dea si mie un 25.000 euro sa-mi iau o garsoniera !!!
Imaginati-va, o garsoniera, ptr care voi plati la acest credit de 25.000 euro de la banca, o rata de aprox 300-350 euro/luna timp de 25 de ani !!!!
In plus, sa spunem ca bancile o sa-si revizuiasca politica de acordare a creditelor ipotecare, spuneti ca preturile caselor vor creste on acest caz si daca vor creste se va ajunge in aceeasi situatie, omul tot nu va putea sa cumpere o garsoniera ptr ca trebuie sa ia si mai multi bani de la banca, si trebuie sa dea avans si mai mare si tot asa ..............este un cerc vicios din care nu are nimeni de castigat !!!!

  Inapoi la articolul Piata creditelor ipotecare, intre scaderea preturilor si neincrederea cumparatorilor

Setari Cookie-uri