Comentarii pe articolul Liderii G20 se intalnesc din nou pentru a discuta masuri de temperare a crizei economice


Singura sansa pentru a iesi cu bine din aceasta criza este sa facem economii

Dorin la 23 Aprilie 2009, ora 16:12
Pot sa afirm cu toata certitudinea ca suntem "terminati" . Singura sansa pentru a iesi cu bine din aceasta criza este sa facem economii si sa muncim mai mult. Dar ... ce trebuia sa se intample vine cu pasi marunti, dar vine. Interesul este caceasta criza sa fie si mai acuta, ca in final institutia statului sa fie de domeniul amintirii.
Din pacate sau din fericire, cu riscul de a supara pe unii, tot ce se
intampla acum nu este altceva decat salvarea omenirii de la un colaps total prin
impunerea unui unic GUVERN MONDIAL, care prin anumite programe si constrangeri sa ne redifineasca pe acest pamant, sa ne faca mai constinciosi in fata naturii, sa ne determine sa traim in armonie cu aceasta natura si nu sa o distrugem in fiecare zi. Este un mecanism mai neplacut pentru unii, chiar si pentru mine, dar este singurul mod in care poate fi controlat un stat, implicit masele. Nu va dura mult si capitalismul asa cum il stim noi azi va apune fiind dovedit un esec. Era o economie bolnava stimulata pe
supraproductie (indirect consuma din resursele planetei in nestire si necontrolat) netinand cont de cererea reala. Sunt multe de spus, deocamdata ma rezum la atat.

  Inapoi la articolul Liderii G20 se intalnesc din nou pentru a discuta masuri de temperare a crizei economice

Setari Cookie-uri