Comentarii pe articolul Managerii romani, fata in fata cu criza


exemplu germaniei

Adriana la 24 Aprilie 2009, ora 12:19

buna , criza s-ar putea ajuta prin a face saptamanal o reducere de preturi la magazinele de alimente cum face germania asa nu s-e va simti tare , pt ca alimentatia este importanta plus ca nu va ramane in magazine pt alteratie .etc
apoi imobiliarele faceti o masa egala a salariului de baza cum isi poate permite fiecare locuitor a-si cumpara o locuinta pt ca in romania saraca sant cele mai mari preturi imobiliare ce nu da posibilitatea a duce visul unui cetatean .
pt ca o tara nu poate sa fie doar de capitalisti .etc
sa lasam europa pt ca nu santem la nivelul lor salarial etc .
romania pt a creste trebuie sa urce fiecare treapta , putin dar bine calculat .
va multumesc
cu respect din germania
Carmen la 24 Aprilie 2009, ora 15:28
Buna ziua,

Va recomand tuturor celor interesati de bunul mers al afacerii lor, sa va aprofundati cunostintele in sistemul de management Kaizen. Puteti afla detalii pe site-ul lor, www.ro.kaizen.com. Am participat la unele cursuri kaizen si pot sa va spun ca acest sistem de management poate da rezultate foarte bune. E adevarat ca fara o implicare totala din partea tuturor (de la muncitor pana la director), e mai greu de obtinut rezultatele dorite insa toate tehnicile kaizen, pe masura ce sunt invatate, veti putea constata ca sunt lucruri usor de realizat si se pot aplica absolut in orice domeniu de activitate. Kaizen ofera metode pentru reducerea costurilor, reducerea pierderilor, eliminarea defectelor, cresterea productivitatii.
Mult succes!

  Inapoi la articolul Managerii romani, fata in fata cu criza

Setari Cookie-uri