Comentarii pe articolul Optimismul un mod de viata pe Wall Street


Salut

la 27 Aprilie 2009, ora 09:00
As vrea sa stiu care va fi urmatorul bubble in opinia ta..aur,bond-uri,China, CDS-uri? De asemenea ar fi interesant de aflat care e parerea ta privind ce va urma,deflatie,inflatie galopanta,sunt mai multe teorii, cam care ar fi scenariul pe termen mediu..apoi detaliaza cam ce faci tu,bancher de investitii suna bine la modul general..exemple de tranzactii,poate recomandari,study-list..hai ca te descurci tu,doar ai nimerit cand se termina criza,nu? :)
Cristescu Teodor Ovidiu la 27 Aprilie 2009, ora 11:32
Consider ca fiecare articol scris de Tony Romany a fost interesant si bine venit pentru informarea celor care au dorit sa stie cum evolueaza criza financiara la punctul de origine: Wall Street. Si predictiile sale au fost OK. Sper ca viitoarea varianta de colaborare cu wall-street.ro sa fie cel putin la fel de prolifica si la fel ca nivel al calitatii informatiei ca si pana acum. As considera ca ar fi interesant sa atace si alte categorii ale domeniului financiar mai putin atinse ca si pana acum in articolele precedente, cum ar fi piata asigurarilor si a pensiilor private, care si ele au fost din plin afectate de criza financiara (evident in masura in care un bancher de investitii le-a folosit).
la 27 Aprilie 2009, ora 13:29
Va citesc de ceva timp si, chiar daca a existat o mica divergenta de opinie la articolul trecut, mi-a facut placere sa intram intr-o discutie constructiva.
Din pacate tipul de consumator de la noi, dintr-un emerging market, al stirilor si analizelor financiare se limiteaza la o abordare superficiala, de tipul 'pe ce sa pariez ca sa scot triplu intr-o luna?', adica informatii punctuale care sa se materializeze rapid intr-o decizice 99% sigura. Iar acest lucru dauneaza viziunii pe care publicul larg si-o face despre pietele financiare si cu precadere piata de capital.
Astfel, consider ca dumneavoastra ca si formator de opinie prin rubrica pe care o aveti, sa puneti accentul pe factorii ce influenteaza piata de capital, sa educati consumatorul de presa financiara in privinta pietei de capital, pentru ca ea ramane o necunoscuta.
Pentru mine personal ar fi perfect daca ati comenta zilnic mersul pietei de capital prin sectoarele incluse in spx. Iar daca acest lucru necesita multe resurse, macar insistarea pe cele 3 sectoare care sunt in momentul respectiv in prim-plan.
O alta observatie, vreau sa fie constructiva si nu rautacioasa, ar fi stilul de scris. Va respect cunostintele si felul cum va exprimati, dar parca ar trebui un 'ceva' mai personal si cursiv - care sa asigure succesul unui eventual demers 'educational' din partea dumneavoastra.
Tony A. Romani la 16 Iunie 2009, ora 19:56
Va multumesc mult pt. comentariile oferite si imi pare rau ca a durat ceva timp pana sa reusesc sa va raspund. Va raspund astazi pentru ca tocmai am lansat o noua platforma de comunicare cu cititorii sub numele "Jurnal de Investitii". Puteti accesa jurnalul urmand acest link: http://www.wall-street.ro/blogs/Jurnal-de-investitii/ . Cu privire la intrebarile de mai sus:
1. Nu stiu care va fi urmatorul bubble, si nici nu va fi usor de identificat de la bun inceput.
2. In viata de zi cu zi execut tranzactii de M&A in sectorul institutii financiare, in special pe zona de asset management.
3. Cred ca in Romania vom asista la o deflatie, desi elementul surpriza il reprezinta pretul petrolului care poate pune o presiune inflationista asupra economiei.

Am notat de asemenea toate comentariile cu privire la subiectele care va intereseaza, cum ar fi: asigurarile si pensiile private, exemple de tranzactii si study lists, factori ce influenteaza piata de capital, mersul pietei (sectoarele cele mai hot din S&P 500). Cu siguranta le voi acoperi pe toate acestea si multe altele in cadrul Jurnalului de Investitii. Va multumesc.

  Inapoi la articolul Optimismul un mod de viata pe Wall Street

Setari Cookie-uri