Comentarii pe articolul Optimismul un mod de viata pe Wall Street


"sa se revizuiasca,primim",vorba lui nenea Iancu

Damaschin Emanuel Puiu la 30 Aprilie 2009, ora 08:48
Am apreciat la articolele dvs.stilul simplu si la obiect,fara exacerbari .
Personal,as prefera sa nu schimbati formatul.Daca totusi o faceti pastrati stilul .
Cred ca ar fi interesant pe viitor sa ne introduceti in sfera concretului:sa exemplificati din experienta dvs.cu cele mai ineresante tranzactii de M&A ,nu neaparat cele mai mari.Decizii luate pe parcursul tranzactiei si motivarea lor,etc.
Daca tot va urma o schimbare poate experimentati cu echipa redactionala o un alt format si pentru rubrica "comentarii",care este foarte greoaie la partea de rasfoire:nu v-ati intrebat de ce accesarile comentariilor scad exponential?
Tony A. Romani la 16 Iunie 2009, ora 20:37
Va multumesc mult pt. comentariile oferite si imi pare rau ca a durat ceva timp pana sa reusesc sa va raspund. Va raspund astazi pentru ca tocmai am lansat o noua platforma de comunicare cu cititorii sub numele "Jurnal de Investitii". Puteti accesa jurnalul urmand acest link: http://www.wall-street.ro/blogs/Jurnal-de-investitii/

Voi tine cont de sugestiile dvs. in ceea ce priveste stilul de scris. Sincer sa fiu nici nu cred ca stiu altul. Am retinut si sugestia legata de discutarea unor tranzactii de M&A si a unor povesti cu privire la acestea. Cu siguranta le voi acoperi pe acestea si multe altele in cadrul Jurnalului de Investitii. Va multumesc.

p.s. cu privire la expunerea comentariilor, marturisesc sa ma lovesc de aceeasi problema ca si dvs. Sa speram ca in noul format ne va fi mai usor sa rasfoim comentariile.

  Inapoi la articolul Optimismul un mod de viata pe Wall Street

Setari Cookie-uri