Comentarii pe articolul Bancherii continua ieftinirea creditelor


Bancherii continua ieftinirea finantarilor UniCredit Tiriac taie dobanzile la credite

Savulescu George la 4 Mai 2009, ora 20:49
Nu inteleg de ce se plang atata. Toate bancile din Romania ( mai ales sucursalele marilor banci straine ) au facut profituri uriase mai ales in anii 2005 - 2008 de pe urma romanilor care s-au imprumutat disperati si dornici sa aibe si ei ceva mai mult decat au avut inainte de 1989.
Cei in varsta ca mine cat si cei tineri .
Nu este cazul sa spunem la ce dobanzi uriase si impovaratoare , fata de dobanzile decente din Europa de West.

Cititi presa vremii si veti vedea cateva exemple clare : BCR raporta in 2007 cca 250 sau 260 milioane Euro ... profit.Parte din acestia i-au repatriat , si acum se plang si cersesc la Statul austriac dar si roman , plus la altii sa-i ajute.
Saracii de ei , ne-au restructurat dupa preluare , ne-au luat niste dobanzi uriase si tot ei se plang ca nu au bani...???!!!
Hasnas Luminita la 6 Mai 2009, ora 20:08
Cred ca fiecare roman care ar constata ca i s-a redus rata la banca ar incepe sa creada in minuni. De crescut a crescut fiecare rata in parte, chiar si atunci cand peste tot se mediatiza faptul ca ratele nu vor creste. Miei imi este foarte greu sa cred intr-o diminuare a ratelor. Astept cu nerabdare termenul de lichidare a creditelor si cred ca nici o banca nu ma va mai prinde de client pentru asa ceva. Perioada asta de criza ne invata pe toti ca trebuie sa ne limitam si sa nu incercam sa ne indeplinim toate visele, casa masina si toate cele asemenea, sa ne intoarcem in epoca de aur, in care doar unii isi puteau permite astfel de bunuri.

  Inapoi la articolul Bancherii continua ieftinirea creditelor

Setari Cookie-uri