Comentarii pe articolul FMI a aprobat acordul de finantare cu Romania. Primii bani vin in cel mult 48 de ore


Continuarea sistemului

Cineva la 4 Mai 2009, ora 22:29
Si uite asa Romania prin alesii ei se adanceste mai tare in tentaculele caracatitei financiare ale Noii Ordini Mondiale. Desi se stie bine ca acest sistem va duce intotdeauna la criza mondiala si la inrobirea omenirii, se continua cu el. Atata vreme cat vor exista oameni coruptibili in fruntea tarii vom suferi ca prostii...dar avem conducatorii pe care ii meritam, datorita prostiei noastre. Succesul raului este asigurat de faptul ca oamenii bun nu actioneaza si nu fac nimic.
Pana cand vom lasa aceste lucruri sa evolueze? Pana cand nu va mai ramane nimic de furat? Au trecut atatea mii de ani si nu am invatat nimic din istorie.

Asa ca, romani, mai asteptati o transa de imprumut de la FMI pentru ca si asa nu aveti destule datorii, veti mai avea inca una de dat.

Dumnezeu sa va apere!
Adina-Loredana Crasmaru la 5 Mai 2009, ora 00:01
Asa sunt alesii Romaniei...Cand vine vorba sa ceara bani sunt primii, dar ultimii atunci cand vine si achitarea datoriei.Iar romanul se chinuie sa munceasca pentru datoriile altora.Macar de se va realiza ceva benefic Romaniei, desi sunt slabe sanse.La noi in tara nu prea se pricep alesii sa imparta banii cu folos national....

  Inapoi la articolul FMI a aprobat acordul de finantare cu Romania. Primii bani vin in cel mult 48 de ore

Setari Cookie-uri