Comentarii pe articolul ING: Datele FMI privind de datoria externa pe termen scurt contin erori


greseala, incapacitate sau terorism economic

Leul Neimblanzit la 9 Mai 2009, ora 12:47
FMI a fost,inca de la nastere un produs subdezvoltat.Insasi perintele lui, Keinnes a recunoscut acest lucru,a regretat ca l-a conceput si s-a cait toata viata.
Daca un neindemanatic il mai pui sa luctreze si cu unelte gresite,deformate,iti poti da seama ce poti face din el si cu el .Devine o fiara,iar fiara numai distruge.
Cu cifre grersite s-au distrus economii,mari proiecte,natiuni.
Dar cine v-a spus ca aceste cifre sunt gresite ?
Poate sunt false,deformate intentionat pentru a obtine concluzii si a fundamenta decizii marsave !
Nu fac procese de intentie apriori,dar daca la FMI lucreaza astfel de indivizi care nu cunosc Finante ,Moneda si circulatie monetara,Sisteme avansate de contabilitate,Management si stiinta afacerilor" pana"in panzele albe",atunci distrugeti-l,pentru ca nu face decat rau. Exista organisme precum "Clubul de la Roma"sau "Asociatia Mondiala a Economistilor" sau "Clubul Contabililor Liberi" care au oameni de stiinta veritabili vrajitori ,in stare nu numai sa puna diagnostice economiilor in situatii de criza,dar si sa ofere solutii de vindecare rapida.Ba chiar sunt in stare sa le previna.
Numai eu am citit 7-8 tratate,lucrari de cercetare fundamentale,studii aprofundate,elaborate dupa 2004 de veritabili oameni de stiinta in care se atragea atentia asupra iminentei acestei crize,asupra formelor de manifestare asupra,aspra gravitatii ei;apoi se ofereau masuri de franare, noi politici economice si monetare,etc.
Eu am publicat in urma cu doi ani o carte , "O fantoma bantuie lumea :CRIZA",dar cati dintre marii "specialisti ai F.M.I , sau chiar din institutiile statale au citit-o ?.Au studiat-o doctoranzii mei si o parte dintre masteranzi.
FMI este o mare clinica,supradotata,in care ,se vede ca opereaza felceri.
Asa ca mai bine plecati,sau puneti mana pe carte !
Lasati stiinta sa inlocuiasca dilentantismul si arbitrariul

  Inapoi la articolul ING: Datele FMI privind de datoria externa pe termen scurt contin erori

Setari Cookie-uri