Comentarii pe articolul Povestea unui business lansat cu 10.000 de euro pe o piata cvasi-necunoscuta


Bravo!

Diaconescu Cristina la 11 Mai 2009, ora 14:01
In sfarsit un articol...mai optimist. Si presupun ca persoanele descrise aici nu sunt singurele din Romania care au luat-o de la capat in aceasta perioada.
Cosmeticele bio se gasesc peste tot in farmaciile din tarile europene mai dezvoltate. Chiar au stand separat in parfumerii. Si femeile se inghesuie sa le cumpere. Sa speram ca si romancele se vor deshide spre aceste produse
Ceterchi Luiza la 11 Mai 2009, ora 16:03
Eu cred ca si romancele sunt deschise spre astfel de produsesi recunosc superioritatea calitatii lor si avantajele folosirii unor cosmetice bio; parerea mea esta ca preturile destul de ridicate sunt impedimentul pentru care nu se cumpara.
Carmen la 13 Mai 2009, ora 08:34
Felicitari !
Aceasta familie este exemplu clar ca se poate, daca iti doresti cu adevarat.Produsele din gama olivo sunt produse f bune calitativ , cei care si-au petrecut vacantele prin Grecia le cunosc si le apreciaza.Va asteptam cu gama largita de produse.
Tea la 26 Mai 2009, ora 12:06
Produsele Olivo.ro sunt excelente.
Eu fac parte dintre cumparatorii care au scazut media de varsta :)) Ma bucur sa vad in jurul meu interes pentru sine, chiar si la 20 de ani. Daca incepem de acum, poate avem sanse sa pastram cat de cat frumosul (atat din exterior, cat si din interior).

  Inapoi la articolul Povestea unui business lansat cu 10.000 de euro pe o piata cvasi-necunoscuta

Setari Cookie-uri