Comentarii pe articolul Ce casa iti poti cumpara cu 50.000 euro


Ma faceti sa rad

Ina la 12 Mai 2009, ora 14:11
In REALITATE, preturile de care vorbesti in articol sunt de departe umflate! Si nu oricum, ci bine de tot. Agentii imobiliari, care n-au nimic de-a face cu niste brokeri, nici macar nu mai au activitate si desi nu vand si nu inchiriaza nimic, stau cu "coada" sus, in speranta ca le-o veni iar apa in vad. Desertaciunea desertaciunilor, pentru ca nimeni nu mai poate vinde astazi IN MOD REAL o casa, la preturile cerute de ei. Da, de ei, pentru ca proprietarii locuintelor cer un pret, iar ei pun un altul, mult, mult mai umflat, pentru ca pactul este sustinut de faptul ca nu mai cer comisionul de la proprietar, ci numai de la cumparator/ inchiriator, astfel ca oricum in cazul in care chiar inchiriaza sau vand ceva la oricat de mic pret, lor tot le iese in plus.
IN MOD REAL, PE TEREN situatia sta asa: un apartament, indiferent de centrul sau periferia unui cartier, in marea majoritate adica peste 99% din cazuri, a scazut cu MINIMUM 55%, astfel incat un calcul elementar arata ca ce costa, sa zicem 40.000 de euro inainte acum costa nici mai mult nici mai putin decat 20 MAXIMUM 21.000 de euro. Cine cere mai mult ramane cu buza umflata.Dovada sunt casele nevandute nicium inca din luna dceembrie anul trevcut. Se poate verifica si pe net si pe teren.
Stiu ce vorbesc pentru ca ma intereseaza in mod direct anunturile si nu numai, chiar cele puse de proprietari nu numai cele de agentie si va spun in mod clar ca preturile sunt cele expuse mai sus. Un apartament de 120.000 de euro se vinde acum cu ATENTIE, MAXIMUM 50.000 de euro.
Asa ca va rog scumpilor domni agenmti, nu mai bateti campii ca oricum, "fosta-i lele cat ai fost" si gata.

  Inapoi la articolul Ce casa iti poti cumpara cu 50.000 euro

Setari Cookie-uri