Comentarii pe articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi


Pericolele crizei

Sc la 18 Mai 2009, ora 16:36
Criza sau nu, directorul general a considerat de cuviintza ca na, e timpul sa-si schimbe masinutza (un alfa vechi de 2 ani) cu un model mai nou. Asta la cateva zile dupa ce ni s-a plans ca vine cu bani de acasa pentru a ne plati. Tzine-o tot asa!
Sandu Mucea la 19 Mai 2009, ora 17:01
Pericolul crizei e ca robinetul contractelor aranjate cu statul s-a terminat. Nu au nevoie de echipa de vanzari ca nu au nimic de vanzare.
Ms la 20 Mai 2009, ora 15:36
Care contracte cu statul ca numai eu stiu cat alerg si cat muncesc ca sa vand ceea ce firma are in strategie. Firma asta are 86% venituri din mediul privat. Mai lasati-ne cu statul ca asta e poveste veche de care s-a saturat toata lumea.

Un biet vanzator(cu putina strategie)

P.S. In perioada de criza in care ne aflam recomand afaceri cu mediul public deoarece acolo vin banii din fonduri structurale. Daca nu ati inteles acest lucru pana acum este grav dar totusi va urez succes.
Un Posibil Angajat la 22 Mai 2009, ora 13:19
O intrebare!Am fost zilele acestea la un interviu pentru postul de asistent manager in cadrul firmei The Red Point. Cele doua persoane de la HR mi s-au parut foarte dragute si amabile. Dupa afirmatiile pe care le citesc pe site inteleg ca firma nu o duce foarte bine, iar parerile despre d-l Uglea sunt impartite. Am inteles ca ar fi un salariu de 1600 de ron. Avand in vedere piata locurilor de munca actuala mi se pare un salariu mai mult decat rezonabil.
Intrebarea mea este, merita sa ma angajez la aceasta firma sau este posibil ca dupa cateva luni sa ma trezesc data afara?
Y la 24 Mai 2009, ora 15:55
Tot ceea ce nu iti este clar te rugam sa-i intrebi pe cei care realizeaza interviul. Nu cred ca poti sa obtii pareri obiective pe acest site. Nu uita ca The Red Point este unul dintre liderii pietei IT din Romania.

  Inapoi la articolul The Red Point: Vom renunta la angajatii neproductivi

Setari Cookie-uri