Comentarii pe articolul Programul Rabla, aplicat si IMM-urilor?


autoturismele vechi sa fie achizitionate de stat fara pretentia de a fi in circulatie sau nu.

Ioan Danila la 22 Mai 2009, ora 13:00
In nenumaratele mele interventii spuneam ca detin doua Dacii 1300 din perioada 1978-1980 si vreau sa scap de ele insa contracost si in spiritul Campaniei RABLA.
De ce trebuie sa mai fac cheltuieli sa le repun in circulatie si sa demonstrez ca functioneaza atata timp cat acestea merg la CASAT! Mi-e practic mi se pare o aberatie sa puna populatia sa investeasca cheltuind de fapt mai multi bani decat urmeaza sa incasezi dupa predarea acestora.
Se vrea scoaterea de pe Piata Rutiera a autoturismelor mai vechi de 10-20 de ani sau nu se vrea! Daca se vrea atunci Guvernul trebuie sa decida pt., ca. odata casate economia beneficiaza de fierul rezultat si strazile Romaniei scapa de poluare sau amplasarea acestora in spatii si asa putine din spatele blocurilor sau trotuare.
Ar fi bine ca achizitionarea acestora sa se faca prin primarii si statul sa sprijine aceasta actiune.
O alta varianta ar fi ca o firma straina sa faca aceasta operatie insa cred ca in acest caz, statul roman este cel care va pierde. Variante sunt destule si situatia rablelor a inceput sa fie o problema insa e nevoie ca politicienii sa abuzeze de posibilitatea de a-si exprima pozitia in senatul si parlamentul Romaniei.
Astept si alte opinii in aceasta problema insa ar fi bine daca sar autosesiza persoanele autorizate, ca Politia, Procuratura, Primarii principalelor orase de resedinta si parlamentarii.
Toata stima
Ioan Danila - Bucuresti
Banyai Anton la 22 Mai 2009, ora 22:13
Operatia rabla nu e transparenta cand te duci si vrei sa predai o masina nu mai sunt locuri si una e sa primesti cateva milioane la casare si alta este suma vehiculata ca sa ai avans pentru una noua.....
Cand nu mai sunt locuri la firme care vand masini noi se gasesc solutii gen evaluarea masinii dupa criterii ...
Ai tot felul de surprize.
Ar trebui o lege pentru masinile mai vechi de .... ani care a functionat cel putin 2 ani in Romania cu VT RAR care se caseaza se radiaza fara posibilitate de recarosare sau alte inventii cu actele sa se aloce o suma. si masina sa fie dezmembrata si predata la REMAT
Strangerea masinilor abandonate de pe domeniul public al primariei nerevendicate si valorificarea ar fi benefica pentru primarii

  Inapoi la articolul Programul Rabla, aplicat si IMM-urilor?

Setari Cookie-uri