Comentarii pe articolul Piata sistemului medical romanesc: 8,2 miliarde dolari


Sistemul medical romanesc

la 27 Mai 2009, ora 11:10
Eu unul m-am saturat de sistemul medical romanesc, de spagi, de servicii slabe, m-am saturat sa ma simt de parca sunt dator cand intru in spital.
Asa ca am ales sa contactez o companie de turism medical, singura din cate am inteles in Romania, care intermediaza servicii medicale in strainatate, la clinici si spitale din toata Europa.
Nu vreau sa i dau numele ca sa mi se reproseze ca fac publicitate , dar pot sa va spun ca datorita lor am ajuns in Ungaria unde m-am operat de cataracta , interventie chirurgicala cu cristalin adus din America, interventie care in pretul platit a intrat spitalizarea , cazare si masa ( 3 mese /zi), operatie...si tot pachetul asta la un pret mai mic decat costul interventiei in Romania. Aaa..si sa nu uit ....in Romania nu aveau cristalin american, si in pachetul de servicii medicale a intrat si cazare si masa pentru sotia mea si baiatul meu care au venit cu mine.
Si de platit , platiti doar o data , in Romania !!!

Acum m-am operat si la celalat ochi tot prin ei, si nu am crezut niciodata ca o sa vad mai bine decat baiatul meu de 20 ani.

Puteti sa-i contactati la nr. 0758595029 sau 0722390393

  Inapoi la articolul Piata sistemului medical romanesc: 8,2 miliarde dolari

Setari Cookie-uri