Comentarii pe articolul Brokerii acuza: Patriciu vrea sa detina controlul Bursei


Pestele cel mare

Simion Grigor la 21 Martie 2008, ora 10:14
Pestele cel mare
Catzeii mici si rai de clantza din imobiliare au inceput sa schelalaie, vazand cum un dulau' mare si negru le intra in ograda si le pisha gardurile.
Pai ce crezuratzi , mai javre puchinoase, ca o sa speculati voi la nesfarsit banutzii Romanilor si o sa le puneti pielea pe batz dupa cum vrea capu' vostru de tenii nesatule ,fara sa atrageti atentia unui pradator mai mare ?
Pai voi facurazti averi fara sa stitzi carte, fara sa avetzi habar de vreo meserie si fara riscuri.
Gata s-a farshitara !
Over and out!
Jocu' e pe bune acu'!
A intrat in joc marele demolator de kakanari si va si cufuritzi pe voi , asta e !
Daca nu aveti cojones ,aveti in schimb obrazu' gros ca pingeaua si faceti garagatza prin ziare si televiziuni , ca va scade profitu'.
Faceti gat degeaba, ca acuma cartelul vostru s-ar putea sa afle cine le este Jupanul.
Da Doamne sa va scuture de paduchi si pe voi Dulau' al negru !
Si Ilicitu sa va bage la Bulau !!!!!!

Ionut - Lucian Nitu la 21 Martie 2008, ora 16:45
Te-as ruga sa fii mai cuviincios, macar la vorba! Sunt de acord cu tine, preturile mari din domeniul imobiliar au fost aduse aici de catre intermediari. Dar preturile respective au fost platite de cineva, de noi toti, care am castigat banii intr-un anume fel, nu? Ne-a convenit sa le platim, asa mari cum au fost. Dar sa stii ca si speculantii imobiliare sunt destul de mari, ca dulai, nu neaparat cei care apar in public... Deci nu-ti face probleme, ca diferenta este doar dpdv al momentului investitional, unii o fac demult iar unul vrea sa intre acum... Si nu-ti face iluzii, nu s-a sfarsit nimic, cererea de locuinte este inca mare, iar oferta, dupa cum vezi, scartie rau de tot, si cantitativ si calitativ, adica nu prea e... Asta e problema de fapt si imi pare si mie rau, pentru ca si eu as vrea sa cumpar ceva bun si la pret mai rezonabil... Oricum, preturile de la noi au ajuns echivalente cu cele din marile orase europene si chiar mai mari decat cele din orasele americane, iar calitatea caselor si apartamentelor este indoielnica. Patriciu este marele demolator de kakanari? Greu imi vine-a crede, zau? Pe cine a demolat el pana acum? Pai dupa cum se comporta in ultima vreme, pare chiar el un kakanar dupa cum zici tu... Eu as vrea sa-l vad construind intai ceva durabil, palpabil, fara ajutoarele pe care le are, niste afaceri care sa le lase mostenire cuiva, sa aibe ceva substanta numele lui, zau. Apropo, vezi ca si el face parte din cartelul ala de care zici tu, numai si i-a venit randul sa ia locul alcuiva, care se ocupa de asta pana acum si care a avut rezultate mai slabe... he, he... Si sa stii ca eu cred ca paduchii sunt pe noi, nu pe ei... Apropo, Ilicitu' ar trebui sa calculeze daca dl. Patriciu, alaturi de ceilalti membrii ai "clubului 300" au platit taxele si impozitele asa cum le platim si noi, adica conform legii... cred ca nu prea... sau nu am auzit pe nici unul dintre ei laudandu-se cu sumele imense pe care le-au platit la bugetul statului, conform legii, asa cum faci si tu si eu si toti romanii de rand. Ia gandeste-te, daca a luat 1,8 miliarde Euro pe Rompetrol, ar fi trebuit sa plateasca 16%, adica vreo 250 milioane Euro, si atunci si-ar fi facut scut din acest lucru, ori eu nu prea l-am auzit cu asta, nici pe el nici pe altii... Sa-i fie de bine, totusi, si m-as bucura sa fie sute ca el, insa, mai responsabili si mai responsabilizati, chiar poate de superiorii lor...

  Inapoi la articolul Brokerii acuza: Patriciu vrea sa detina controlul Bursei

Setari Cookie-uri