Comentarii pe articolul Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu: La Cena


Bravo GB!

Cristina Pasla la 22 Martie 2008, ora 09:29
Bravo GB!
Well, este unul dintre articolele cele mai bine scrise de dl Butunoiu - acest Harry Potter al recruitmentului romanesc!
Vad ca devine din ce in ce mai bun in ale scrisului!
Totusi nu am inteles daca mancarea i-a placut sau nu ("mancare arsa" versus "SI desertul a fost bun!").
Dar mai ales - desi stilul este agreabil - ca fond e un articol "about nothing!" cum ar zice Jerry Seinfeld. Nu poti trage nici un fel de concluzie - mergi sau nu la acest restuarant! Ca sa tin tonul cu subiectul e un articol care se termina "in coada de peste"!
Sau poate asta se si vrea dar atunci "it is defying it's own purpose"!

George Butunoiu la 24 Martie 2008, ora 15:02
Draga Cristina, nici nu am vrut ca cineva sa traga o astfel de concluzie din articolele mele, din mai multe motive: de exemplu, la safrsit am scris ca pe mine m-a obosit teribil aceasta experienta, pe cand prietenii mei au fost foarte incantati. Ce poti deduce de aici, ca sa te duci sau nu? Multi dintre cei care imi recomanda sa merg la La Cena sunt foarte incantati de mancare, eu am fost mai putin. Cine are "dreptate"?.

Apoi, am tot raspuns (la articolele precedente) obiectiei ca nu descriu in detaliu mancarea, curatenia etc. Nu asta e scopul (principal) al articolului, asta nu e o cronica gastronomica, ci una sociala. Domeniul acesta al restaurantelor e doar un pretext, un bun "package". Acel "about nothing" al tau sintetizeaza bine; probabil mai exact ar fi fost ceva de genul "about something else". "Coada de peste" facea parte din "plan". Am explicat asta, ceva mai in detaliu, in niste comentarii la articolele precedente.

Multumesc pentru apreciere! GB

  Inapoi la articolul Un restaurant pe saptamana cu George Butunoiu: La Cena

Setari Cookie-uri