Comentarii pe articolul Standard & Poor's a coborat ratingul ArcelorMittal


ratingul obrazului la arcellor mittal

Malcik la 6 Iunie 2009, ora 22:50
Va salut.
Domnilor va scriu aici sa-mi strig deznadejdea si prin dv.Lucrez in acest combinat de la Galati de peste 28 de ani.Conditiile sunt cum sunt ,tehnologia anilor 80,insa durerea mare este ca acest concern anglo-franco-indian este de o perversitate si rapacitate strigatoare la cer. Salariul mediu nu sare de 250 euro,la calculul mediei pe combinat ei includ si salariile administratiei ce sar binisor de 100 milioane,si asa din pix sintem plini de bani .

Eu personal dupa 28 de ani de munca,categoria maxima 7,am 1050 lei cu toate sporurile.Administratia veche a SIDEX a ramas si dupa venirea indienilor, au facut o mafie locala, au corupt sindicatele, au ciuntit cit au putut din drepturi, mentin permanent un climat de vrajba si tensiune intre sindicate, fortindu-le mana prin mita si coruptie, obtinand semnarea contractului de munca fara macar a indexa nici inflatia pe 2009.

Sintem cu totii disperati nu ne ajuta nimeni coruptia a ajuns pina la factorii de putere locali(primarul este ales pe viata are deja 3 mandate si este fostul director general al sidex pe vremea lui Ceausescu). Situatia este exploziva Arcelor a inceput sa inchida capacitatile de productie, suunt 10 mii de someri deja,foloseste un truc mascat anume autodisponibilizarea ce consta in cateva salarii compensatorii(in functie de vechime).

Luna asta a inchis inca o capacitate :UCC lasand fara paine 1500 de oameni.Clica politica locala este manjita si ocupata cu alegerile ne ignora total.Sintem trimisi fortat in somaj tehnic, desi combinatul produce, intentionat au redus productia, chipurile nu au comenzi, insa de platit platim tot noi astia de la opinca, toate se sparg in capul nostru.

  Inapoi la articolul Standard & Poor's a coborat ratingul ArcelorMittal

Setari Cookie-uri