Comentarii pe articolul Fiat si Chrysler au batut palma


Si unii si altii faliti in tara lor...

Marinescu Gabriel la 11 Iunie 2009, ora 15:51
Daca italienii au facut mereu caroserii frumoase si americanii mari,nu stiu cam ce vor scoate ei avand in vedere ca si unii si ceilalti s-au intrecut printr-o fiabilitate scazuta....Daca italienii le-au facut cel putin economice si destul de puternice,americanii au avut in vedere numai comfortul obtinut in dauna consumului exagerat de combustibil,as zice chiar inconstient in situatia actuala cand tarile exportatoare de petrol ii pun literalmente pe butuci.Sunt curios ce va iesi din aceasta struto-camila...
George Cazan la 11 Iunie 2009, ora 23:37
simplu, pana la urma ii vor cumpara chinezii....:))
Jan Sehob la 12 Iunie 2009, ora 09:42

Cred ca n-au avut de ales.Celelalte fuzionari s-au facut mai devreme.
Doru Stoica la 14 Iunie 2009, ora 10:14
Are dreptate George. Pana la urma chinezii vor cumpara lumea. Doar au cumparat 75% din emisiunea Trezoreriei SUA. Si e doar inceputul.
Revenind la alianta, parerea me este ce e un avorton. La cat de fuduli sunt americanii, clar ca nu se vor intelege. Despre produse nimic de spus, obisnuite, italienii-FIAT-nici macar nu mai sunt regii designului ca s-u cocotat cei de la AUDI, cat despre fiabilitate, a spus Gabi ce era de spus. La Chrysler........, asta e. Daca nu ar avea marca Jeep in portofoliu, prin Europa nici nu s-ar sti de ei. Motoare nu prea stiu sa faca-iau de la Mercedes sau de la VW. Despre fiabilitate.... ce masini mai sunt fiabile astazi. Nu trebuie sa le schimbi la 3-4 ani? Pai ce sa faca producatorii cu atatea capacitati de productie. Forteazauvernele sa tipareasca bani ca sa isi ia tot omul masina. Si..., in 10 ani, iata o noua criza. Asta e.

  Inapoi la articolul Fiat si Chrysler au batut palma

Setari Cookie-uri