Comentarii pe articolul Comentariu: Alte vremuri, alta criza


Bun articolul insa mai mult orientat spre trecut

Cristian la 17 Iunie 2009, ora 18:12
Bun articol, documentat, pacat insa ca a fost orientat prea mult spre trecut iar partea mai interesanta, criza prezenta si eventual ce va urma, niste previziuni sau pareri legat de ce va urma, nu a fost dezvoltat mult mai mult.
:) oricum ramane un articol ce descrie bine cum s-a ajuns la criza actuala si cum s-a ajuns in situatia actuala.

Legat de ce va urma, cum spuneam si pe LaBursa, deocamdata mai pot exista scaderi. Deocamdata, dupa parerea mea, s-a coborat varful aisbergului, toata lumea simte criza din plin, insa cred ca lucrurile vor continua in sens negativ ceva timp. In general este necesar un timp destul de lung de cand lucrurile incep sa mearga bine, pana cand majoritatea oamenimir constientizeaza lucrul acesta si isi schimba comportamentul. Deocamdata fiecare isi ajusteaza comportamentul asteptandu-se la ce e mai rau si incearca sa ia masuri de precautie, pe cat poate. Deocamdata valul de lipsa de bunuri si contracte si implicit de lipsa de cerere de munca, si implicit valul de concedieri, este in crestere dupa parerea mea. Cat va urma si pana la ce nivel va fii, ramane de vazut. Insa cred ca deocamdata nu a fost atins maximul ci cred ca acesta va urma. Ma refer aici mai mult la piata din Romania si mai putin in SUA si restul lumii, insa cred ca poate fi valabil si pentru celelalte zone.

In general trece un timp pana o companie simte ca nu mai are comenzi la fel de mari si ajunge sa concedieze personal. In functie de domeniul de lucru al companiei, criza si lipsa comenzilor de fapt, poate a lovit sau poate va urma sa loveasca. Insa sigur se va simti. Daca vor lua deciziile bune sau nu, ramane de vazut, cert e ca o sa fie o cernere pentru companii si cele mai bune si bine organizate vor fi castigatoarele situatiei actuale.
Mereu vor exista castigatori. ;)
Bafta!
Dinu Sorin la 19 Iunie 2009, ora 13:40
pai spre ce te poti orienta daca nu spre trecut ...
la drept vorbind ... despre ce criza e vorba ...?
criza crizatilor sau care ...? criza nesimtirii ...?

  Inapoi la articolul Comentariu: Alte vremuri, alta criza

Setari Cookie-uri