Comentarii pe articolul O banca din R. Moldova, in faliment


De ce credeti toate prostiile preluate din presa moldoveneasca???

Doinita Danuta la 20 Iunie 2009, ora 17:21
De ce credeti toate prostiile scrise in presa moldoveneasca??? Oare informatiile eronate transmise in presa si televiziuea de la Chisnau despre evenimentele din 7 aprilie nu au fost suficiente ??? Legat de aceasta banca...asa e, i s-a retras licenta, insa dragii mei, nu rapoartele furnizate de aceasta banca au fost eronate sau tot felul de acuzatii aduse la adresa ei, ci insasi deranjul de a prospera intr-un sistem privat in Rep.Moldova e mult prea mare pt cei de sus, adica pt sistemul defectos al comunistilor, in frunte cu Voronin.
Oare de ce i se intampla tocmai acestei banci??? Doar a fost singura banca anticomunista din Moldova...mai are rost sa va zic mai mult??? nu cred...
Am apreciat politica acestei banci, de a investi mai mult in personalul ei, de a fi cu un pas inainte fata de concurenta. Insa din pacate exista o alta veche politica pe piata moldoveneasca: "Nu poti sa ai mai mult decat Oleg Voronin, fiul presedintelui", de cate ori vei avea dorinta de a face un pas in fata in afacerea ta, ar trebui sa te gandesti bine la DOAR 2 variante: Sa cedeti afacerea lui Oleg Voronin sau... sa fii arestat pe durata nederminata din motive stupide aduse la adresa ta...!
... Deci nu ma mai mira nimic in Rep. Moldova atat timp cat va fi sis.comunist la putere...pacat ca sufera prea mult lumea de acolo !

  Inapoi la articolul O banca din R. Moldova, in faliment

Setari Cookie-uri