Comentarii pe articolul CEO-ul Cinema City: Construirea infrastructurii va creste traficul in cinematografe


Cinema City in Pitesti

Stancu Silviu la 24 Iunie 2009, ora 17:48
Am gasit intamplator aceasta stire saptamana trecuta, precum ca, in Pitesti, dupa atitia ani (desi piata cere de mult timp) se deschide un nou cinema.
Paradoxal stirea a tot fost preluata pe mai multe siteuri si reamintita din nou in acest articol.
Despre ce publicitate vorbiti Dvs. cand in Pitesti nu se stie nimic si mai mult, nu a aparut nici macar o mica stire despre acest eveniment, pentru ca eu unul il consider eveniment ?
In ce consta aceasta promovare ? Daca tot se investesc aproape 2 mil. euro si se vorbeste de "proxima deschidere in luna iulie", la ce bun efortul daca nu beneficiaza de o minima promovare. In fapt, cinema-ul va apare in Pitesti, nu in Bucuresti, si nu pe site-uri.
Dincolo de toate aceste intrebari, salut venirea voastra in Pitesti.

Cu stima,

Un pitestean care se duce din cand in cand in Bucuresti sa vada un film in conditii de sunet si video exceptionale.
Corina la 25 Iunie 2009, ora 16:56
@Stancu Silviu

Ceea ce s-a intamplat in Bucuresti este un anunt al intentiilor de dezvoltare al companiei pe termen lung, in fata mass-media, nu publicizarea unui cinematograf anume. Publicitatea propriu-zisa a Cinema City se va face si in Pitesti, in momentul in care se va putea anunta data exacta a deschiderii multiplexului, altfel nu este eficient, dar mai ales corect fata de viitorii nostri clienti, printre care ne bucuram ca va veti numara.

Cu stima,

Corina Gonteanu
Director de marketing
Cinema City Romania

Coserea Sorin la 1 Septembrie 2009, ora 18:26
De curios am vrut sa vad ce reclama se face la deschiderea unui CINEMA CITY in PITESTI avind in vedere ca tot lucrez la EUROMALL si deschiderea va fi pe 04 septembrie 2009 si vad ......nimic pe site-ul CINEMA CITY

  Inapoi la articolul CEO-ul Cinema City: Construirea infrastructurii va creste traficul in cinematografe

Setari Cookie-uri