Comentarii pe articolul UPC pariaza pe Internet wireless: Investitie de 15 mil. euro


Management sau visare?

Radut Adrian la 25 Iunie 2009, ora 10:11
Initial am crezut ca au licitat si ei pentru vreo licenta 3G sau ceva similar, dar dupa ce am citit articolul, dupa parerea mea, e un teatru de papusi aceasta "investitie". Oricine isi poate achizitiona din magazin, Auchan de exemplu un router wireless la 80-90 Lei(TP-Link) fara sa mai plateasca abonament catre UPC. Mi se confirma banuiala ca UPC ia decizii disperate si e in criza. De idei, de timp, de spatiu(au impresia ca sunt in Austria sau in alta parte unde pot vinde in continuare adsl-cablu 10 ani de acum incolo). Cert e ca n-au nicio sansa, unde intra RDS, UPC e papa.
Madana la 28 Iulie 2009, ora 12:34
Da, asa este. Mai nou au marit si preturile la abonamente, adica nu erau si asa destul de mari acum ca este "criza" ei le-au marit si mai si fiind nistre preturi nesimtite deja.

Eu nu inteleg ce le trebuie 15 mil. de euro pentru niste echipamente pt. wireless - oricine isi poate pune wireless si nu plateste taxa lunara la ei. Si faza cu investitiile in modernizarea retelei este abureala de PR, UPC de anul trecut nu mai investeste nimic. Cresterea vitezei maxime....ei ash...de la 20 la 24 Mbps mare scofala....dar la vechii abonati nu au marit viteza, ci doar pentru abonatii noi, tipic in stilul mizerabil si de joasa speta al upc.

  Inapoi la articolul UPC pariaza pe Internet wireless: Investitie de 15 mil. euro

Setari Cookie-uri