Comentarii pe articolul Romtelecom: Ca sa pastrezi un angajat, trebuie sa lucrezi cu seful acestuia


Cu o mana da, cu alta ia

Maria Ion la 8 Octombrie 2007, ora 00:15
Cu o mana da, cu alta ia
Pana in momentul de fata pot sa spun ca am fost foarte multumita de Romtelecom fata de celelalte companii de teleocomunicatii cu care am avut ocazia sa colaborez: salarii foarte bune; concedii stabilite impreuna cu angajatii; comunicare destul de buna cu superiorii directi. Insa orice lucru bun are si un sfarsit; daca in articolul pe care l-ati vazut se vb de motivarea angajatilor, in call center-ul de 930 lucrurile s-au schimbat in rau si nu in bine. Pana in momentul de fata angajatii acestui departament primeau comisioane pentru toate vanzarile efectuate, insa in campania lor de motivare, cei din conducere au hotarat acordarea comisionului doar daca se atinge un target prestabilit, care nu va putea fi atins niciodata. Asa ca felicitari;in loc sa ne motivati ati reusit sa ne faceti indiferenti...
Adina Popescu la 26 Octombrie 2007, ora 09:59
Pai tocmai pregatesc ca banii care va reveneau dvs sa-i dea la sefii dvs si ai altora, care "trebuie motivati", pt a va face sa lucrati fara sa primiti nici o diferenta financiara in schimb, in cazul in care va faceti treaba bine si obtineti rezultate.Cred ca le vor da sefilor salarii si mai mari, ca sa poata urla si mai mult la subalteri si pt a-i putea stresa si mai mult pe acestia din urma.
Desperado la 5 Septembrie 2008, ora 21:44
Imi pare tare rau ca nu am citit aceste informatii inainte sa ma angajez in Romtelecom. Mare pacat. M-as fi gandi de 10 ori mai mult inaninte de schimbare. Acum o sa incerc sa plec cat nu imi omor si neuronii ramasi intregi. Nu merita salariul mare care m-a tentat. Stresul e mult mult mai mare. Si nesimtirea sefilor.

  Inapoi la articolul Romtelecom: Ca sa pastrezi un angajat, trebuie sa lucrezi cu seful acestuia