Comentarii pe articolul Patriciu, exit din Rompetrol. Ce urmeaza?


un om capabil

Coada Delia la 26 Iunie 2009, ora 16:42
Tranzactia anului sau mai degraba Patriciu castiga doar cu pionii si ma refer aici doar la un joc de sah. In spatel eacestui comentariu nu se ascude cine stie ce analiza complexa sau mai stiu eu ce mesaje. Nu, este doar opinia mea, referitoare la implicatiile, spun eu, benefice ale domnului Patriciu in plan intern si extern.Cu toate acestea Patriciu - un om capabil se pare a ales sa stea departe de scena politica din motive nedeclarate.
Dar, ce se intampla daca Patriciu este, la randul lui, pe tabla de sah nu pion ci doar un "nebun", ma intreb, totusi cine este regele.
PS Asa zisii "jurnalisti de investigatii" poate ne lumineaza si pe noi cei neinitiati in tainele tranzactiilor cum a fost posibil ca domnul Patriciu sa cumpere fondul Fabian cu toate proprietatile detinute de acesta si nu numai ....
Pana una alta, se pare, asa cum am spus si mai sus Patriciu este un om capabil ....de inginerii financiare sau .... astept, la randul meu si alte comentarii pertinente!!!
Nicolae Valentin la 27 Iunie 2009, ora 02:07
Nu cred in vanzarea benevola. Patriciu a trebuit sa cedeze restul de actiuni la KAz dupa auditul facut de compania Kazaha. Ce vrea sa faca, ce poate, ramane de vazut .

  Inapoi la articolul Patriciu, exit din Rompetrol. Ce urmeaza?

Setari Cookie-uri