Comentarii pe articolul Prima Casa: Detalii din oferta BCR


Prima Casa

Doina C la 26 Iunie 2009, ora 17:20
super idee si am incredere ca va ajuta putin domeniul imobiliar si al constructiilor. oricu,. oricat de mic va fi impactul, in mod sigur va ajuta. si cum romanii stiu sa agite lucrurile si suntem si pozitivisti de felul nostru, rezultatele vor fi sigur foarte bune.
ce ma deranjeaza este ca mari analisti economici (de fapt sunt niste agitatori enervanti cu putina educatie sociala) spun peste tot ce a un program prea putin important ca si impact si ca nu va aduce cine stie ce mari efecte pozitive in economie. dar daca tot li se pare putin important, de ce il critica atat oare???? doar ca sa para destepti? sau daca tot se tem ca 1 mld de euro se duc intr-un program prea putin important, de ce nu se uita la cat de proaste au fost alte decizii ale liderilor romani din trecut, cu bani chiar mai multi si cu efecte mult mai mici ....
acest program "Prima casa" va avea sigur rezultate pozitive. si nu trebuie facuta paralela cu sub-primele din SUA pt ca acolo problema cea mai mare a venit si din efectul creat de vanzarea in lant a activelor toxice si de faptul ca acele credite s-au dat chiar fara nici o regula de prudentialitate bancara si intr-o tara care depasise deja maturizarea macro-sociala. situatia e total diferita si sper ca toti "desteptii" care critica azi acest program, peste 6 luni sa fie dati la televizor cu declaratiile de azi si sa-si recunoasca limitarea in gandirea de ansamblu plus negativismul. de preferinta, ar trebui interzisi la TV dar probabil sunt buni ca sa faca jocurile de culise ale altora. da, uneori sa fii papagal e bine dar poate prea ieftin. noi toti dorim sanse mari de dezvoltare Romaniei si loc de dezvoltare este, slava Domnului, destul .... :)

  Inapoi la articolul Prima Casa: Detalii din oferta BCR

Setari Cookie-uri