Comentarii pe articolul Madoff a fost condamnat la 150 de ani de inchisoare


Este un adevarat talent

Octavian la 29 Iunie 2009, ora 11:41
Salut.Eu cred ca astfel de oameni care au inregistrat astfel de prejudicii sunt niste genii si decat sa-i bagi in inchisoare sa mai trezeasca si pe alti la realitate care vor iesi mai devreme din inchisoare mai bine la pune sa creeze un sistem si i-ai face un regim de detentie la locul de munca, astfel dandu-i sansa sa mai recupereze din prejudiciul creat. Parerea mea.
Vasile Banceanu la 29 Iunie 2009, ora 21:11
Daca acesta faptuia astfel de fraude in Romania , asa cum este cazul Bancorex, FNI, SAFi, CFR,Petromidia si multe altele nu se intimpla absolut nimic . La noi buni de plata sunt cetatenii tarii care muncesc de se cocoseaza ca sa poata plati datoriile si fraudele coruptiei fara corupti.
Bogdan Radu la 30 Iunie 2009, ora 09:50
Oare judecatorii pot fi acuzati de anti-semitism?
Adi la 1 Iulie 2009, ora 09:22
Octavian, intradevar e un geniu..dar fiind in inchisoare si neavand nimic de pierdut mai ales pt ca are o varsta ar putea sa creeze un sistem care sa prejudicieze in continuare fara ca multi sa-si dea seama..
Oita Marius la 7 Iulie 2009, ora 09:52
Daca tot admitem ca este un geniu, de ce sa-l inchidem?

De ce sa nu-i dam sansa de a mai recupera din prejudiciile create in urma ingineriilor sale?

Omul oricum este terminat, dar inainte sa moara, pentru a-si mai spala din pacate ar fi fost bine daca i s-ar oferi sansa sa creeze mecanisme financiare care sa ajuta lumea sa iasa din criza... macar cu gandul si pentru familia sa, ori cei care l-ar plange la moarte...

Orice geniu merita o sansa in plus!
Prosti am fi sa nu le-o dam!

  Inapoi la articolul Madoff a fost condamnat la 150 de ani de inchisoare

Setari Cookie-uri