Comentarii pe articolul Berceanu a schimbat conducerea Autoritatii Aeronautice Civile si CFR


suntem un popor supradotat!!

Cil la 1 Iulie 2009, ora 23:03
In grozaviile guvernantilor privind promovarea salarizarii unice si prin masurile de schimbare, precum ciorapii, a conducerior unor institutii, se poate intelege ca a fi conducator este la indemana oricui daca accepti pozitia de "ghiocel" in fata sefilor de la partid. Ce e nou fata de perioada anterioara lui "89?
Autoritatea Aeronautica se compune din oameni cu expertiza deosebita intr-un domeniu ne accesibil oricui, chiar daca, din prostie, ignoranta sau invidie, se poate spune ca nimeni nu este de neinlocuit. Cati din "comentatorii" actuali au avut curajul sa candideze la facultatea Aeronave, Academia tehnica militara sau Academia de aviatie?? Nici unul. Pentru ca nu aveau conformatia intelectuala, fizica si psihica necesara sa treaca probele eliminatorii.
Inainte de "89 concurenta la admitere se situa la 32 pe un loc. Erau curtati din facultate de marile firme producatoare de avioane. Puteti spune real si sincer acelasi lucru??
Si atunci de ce va bateti joc de acesti oameni? Nu veti putea fi ca ei niciodata. Atunci acordatile respectul impus de abilitatile lor pe care voi nu le aveti acum si niciodata.

  Inapoi la articolul Berceanu a schimbat conducerea Autoritatii Aeronautice Civile si CFR

Setari Cookie-uri