Comentarii pe articolul Videanu: Impozitul forfetar a fost o eroare


Ce alte erori a mai emanat acest guvern?

Marian la 7 Iulie 2009, ora 20:13
Daca ar fi fost doar impozitul forfetar poate mai treceam cu vederea. Dar atat timp cat principalul obiectiv al guvernului actual nu a fost relensarea economiei ci nepotismul si imbogatirea rapida, e clar ca majoritatea actiunilor intreprinse le percepem ca erori grave. Incepand cu noile coduri de procedura (cel civil si cel penal) care nu face decat sa-i fereasca pe alesii nostri de rigorile legii, totul (dar absolut totul) a fost facut doar prin prisma intereselor proprii sau de partid.

Nu am vazut o hotarare de guvern sau macar vreo idee menita sa imbunatateasca cat de cat situatia in care ne scaldam acum. Insasi componenta guvernului este o eroare.

Ce mare lucru a facut Videanu (sa dau doar un exemplu) la primaria capitalei sa merite functia de ministru? Pai ar fi afacerea cu bordurile si spagile luate pentru autorizatiile de constructie in buricul targului. Foarte probabil ca o parte din acesti bani s-au scurs spre propriul partid, deci merita. Iar noi i-am votat, deci ne meritam soarta.Am observat ca pentru moment PDL-ul este ocupat cu clatirea de noroi a Monicai Ritzi.

Deci pentru tara nu mai au cand sa lucreze. Si mai e si vacanta parlamentara si gata.

  Inapoi la articolul Videanu: Impozitul forfetar a fost o eroare

Setari Cookie-uri