Comentarii pe articolul Primul credit de Prima Casa


Venitul

Mihai Adrian la 8 Iulie 2009, ora 13:38
As avea o singura intrebare pentru a beneficia de programul prima Casa, ce venit trebuie sa aiba persoana respectiva.?
Bolandau Inga la 8 Iulie 2009, ora 14:18
Depinde pana la ce grad de indatorare merge banca creditoare
Lucian Tudor la 8 Iulie 2009, ora 15:18
Daca s-a acordat astazi "primul " credit prin programul prima casa este numai pe hartie nu si in realitate.Traim in Romania si ceea ce se intampla la noi este de domeniul stiintifico-fantastic.Am fost astazi la o sucursala mare a BRD si nici macar nu au toate informatiile care vehiculeaza in presa.Doamna de acolo m-a asigurat ca ceea ce se zvoneste prin presa sunt doar fluturi si nu au nimic de a face cu realitatea.Este o simpla miscare electorala a guvernului.
Suciu Alexandru la 8 Iulie 2009, ora 15:30
Raspuns: Veniturile (salariu, dividente, chirii, etc)necesare pentru un credit de tip Prima casa: minim 3000 RON lunar necasatorit, 3100 RON casatoriti
Mai multe detalii despre Prima casa si procedura de urmat aici:
http://blocuri.com/totul-despre-programul-prima-casa/
Vali la 8 Iulie 2009, ora 15:32
ce se spune in presa si ce se vehiculeaza de la politicieni e doar o mare gogomanie!.... as vre sa fiu contrazisa cu fapte! dar eu pe unde am fost nu au stiut sa-mi spuna nimic legat de "prima casa" POATE FUNCTIONARII BANCILOR N-OR STI, MAI STIII? parca vad ca-mi cere iar venit de 5000 de ron si un teanc de acte si dau din umeri ca nu se poate aproba ca.......
Perju Dragos la 8 Iulie 2009, ora 15:58
totusi, daca imi voi tulbura neuronii ca sa calculez suma finala de plata (per total credit) in cazul prezentat, descoperim ca : 300 euro x 12 luni x 30 ani = 108.000 euro .... adica usor cam DUBLU... fata de banii primiti drept credit !

eu unu' sa mor de mai iau credit ca nu vreau sa fac burta mare la bancheri
Mel la 8 Iulie 2009, ora 17:35
Imi este greu sa cred ca se cere un salariu de 3000 lei . Pai ce lucram in multinatioanale ca sa avem un salariu mare trecut pe cartea de munca?Numai acolo se trece adevarata valoare a salariului...in rest...cred ca stim cu totii care-i adevarul.
Eu am fost si m-am interesat la o banca si mi s-a comunicat ca dupa 15 iulie ar putea incepe...adica nimic concret.Nu se fac nici macar inscrieri. Da, intr-adevar mi s-a cerut numarul de telefon ca sa fiu chemata la un fel de simulare pentru a vedea exact in ce suma ma incadrez cu salariul de 1200 lei...asta-i singura "inscriere" pe care am facut-o. Daca luati site-urile bancilor la verificat o sa vedeti ca numai Brd-ul are oferta pentru prima casa.Nu vi se pare un pic ciudat?

  Inapoi la articolul Primul credit de Prima Casa

Setari Cookie-uri