Comentarii pe articolul O romanca a dat in judecata PricewaterhouseCoopers pentru discriminare rasiala


o romanca...

Soare Anisoara la 12 Iulie 2009, ora 17:51
F.bine
Daca dovedeste acest lucru e ok.
Codres Dana la 12 Iulie 2009, ora 18:02
Curajoasa femeia...si eu lucrez in strainatate si am uneori aceeasi impresie,dar mi-am zis ca poate am devenit paranoica...deh...
Petrescu Anna Maria la 12 Iulie 2009, ora 18:24
foarte bine a facut s-o ajute bunul dzeu sa reuseasca
Soare Severina la 12 Iulie 2009, ora 18:30
Ii urez mult succes acestei femei, castigare procesului va insemna pentru asa zisii occidentali civilizati o dovada in plus ca nu sunt cu nimic mai prejos decat un popor trial care pana si acela are demnitate..
Multi mitocani occidentali cu aere de evoluati (italieni, austrieci, englezi,americani) au o atitudine de repulsie vis-a-vis de iugoslavi, bulgari, romani,indieni,asiatici, neacceptand sa recunoasca meritele profesionale ale acestora precum si inteligenta superioara a multora dintre ei. vanatoarea de creiere in tarile estice a luat amploare deoarece in propriile lor tari sunt prea putini cu intelectul crescut.
Grandomania, orgoliul, aroganta,in caracterul unui om , nu sunt decat dovada ca aceea persoana este involuata..
Violeta Tudose la 12 Iulie 2009, ora 18:42
Ce spuneti de cei care ani de zile fac lucrarile dificile, insa "laurii" ii culeg cei menajati permanent (prietenii)?? Nu tot discriminare se numeste? Cunosc asemenea caz si cand persoana si-a sustinut pct. de vedere i s-a spus sa mearga la psihiatru ca sufera de paranoia.
Si voi spuneti de munca in alta tari....e suficient sa traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Stanciu Ana Daniela la 12 Iulie 2009, ora 18:49
Mult succes Mihaelei!!! Poate astfel vom devedi occidentului infumurat si plin de nulitati intelectuale care este nivelul intelectual si de cultura al romanilor!!!! Bravo Mihaela!!!
Coscotin Vasile la 12 Iulie 2009, ora 18:54
...nu este paranoia...a-ti vazut cum arata ISRAEL-ul ??? ....ei bine,romanii au muncit acolo din 1990 si pana in 2004-2005 cand au inceput expulzarile masive;numai cine a lucrat acolo stie cum erau vanati romanii pe strada,la munca si in casele inchiriate,arestati,pusi in lanturi la maini si picioare si dusi de multe ori direct la aeroport,fiind expulzati...singura lor vina fiind expirarea permisului de munca. Nu stiu daca a-ti observat,dar despre nici o alta rasa nu se vorbeste cu atata ura,ca despre romani....Dupa 7 ani petrecuti in ISRAEL, am incercat in urma cu doi ani ITALIA unde sunt si in prezent....toate bune si la locul lor daca ascunzi faptul ca esti roman , daca nu, ti se spune in fata ca trebuie sa mori,o asa zisa gluma in italiana, de cel mai prost gust...Vom auzi mereu despre rasism,discriminare in ceea ce ii priveste pe romani,atata timp cat autoritatile romane cat si sindicatele noastre nu se vor implica in imbunatatirea imaginii romanilor si respectiv a apararii drepturilor lor in strainatate....Ar trebui sa luam exemplu de la maghiari.....
Nistor Adriana Violeta la 12 Iulie 2009, ora 19:09
Majoritatea celor care lucreaza in strainatate ii dau dreptate. eu am facut doar un stagiu de 4 luni si la fel m-am simtit. Nu am vrut sa raman in mediul acela nicidecum.
Mai bine ma lupt cu miticii si mojicii nostri, decat cu ai lor. Ma rog, asa am decis eu.
Succes draga romanca.
Te cred in totalitate si te inteleg perfect.
Nu iti pierde increderea in tine, esti un om valorors, cu siguranta, doar nu degeaba te-au transferat in Londra. Sunt convinsa ca si daca decizi sa te intorci acasa, vei gasi de lucru pe masura valorii tale, cu greu, dar se poate.
Adam Nicolaie la 12 Iulie 2009, ora 19:16
Mult mult succes!
Radu Iulian la 12 Iulie 2009, ora 20:02
Am avut ocazia sa lucrez cu britanici de multe ori. E vorba de oameni absoventi de studii superioare. Din pacate, am observat ca ca stau f prost la capitolul 7 ani de acasa. Si fac lucruri pe dos, cu sanse mici de reusita iar la capitolul eficienta si ordine sunt codasi. Punctualitatea britanica si stilul analitic profund sunt doar capitole de romane clasice cand este vorba de munca. S-au obisnuit sa lucreze imigrantii si cei din fostele colonii pentru ei (si o fac de cel putin 2 ori mai mult si mai bine !) si din cauza asta mi-e mila de britanicii pentru au o minte de copil intr-un corp de adult.
Succes la proces romancei noastre !! Sunt convins ca le da clasa la cei mai buni experti din lume in domeniul ei !

Vegh Maria la 12 Iulie 2009, ora 20:46
nu va fi castigat..procesul..si nemtii, sasii, evreii au trait si au fost nevoiti sa plece din Romania din cauza arogantei caracterului de superioritate a comunismului, apoi psd ului etc..ce va mai mira
Cornea Daniela la 13 Iulie 2009, ora 01:30
Mi se pare totul o exagerare. Din pacate in ziua de astazi mizam pe exagerari ca sa fim credibili.
Constantin Ioana la 13 Iulie 2009, ora 02:45
Mult succes Mihaela, ai nevoie!
Iar sanse? Traim cu speranta..mai ales ca procesul se desfasoara in Anglia. Trebuie sa ai dovezi multe si solide si avocati BUNI. Singura nu poti face fata.
Ca si popor sunt reci, neprimitori, grandomani. Au fost in stare sa o omoare pe Lady Daiana care era o persoana de-a lor, dar un roman? Suntem tratati ca venind dintr-o tara a lumii a treia. Vina noastra este ca acceptam sa lucram pentru ei, ne pacalesc cu contracte avantajoase (fata de nivelul salarial de aici) dar pe partea cealalta ne toaca nervii.
Sa nu uitam ce a patit si Mutu...!!
Mie nu mi-au placut niciodata ca popor!!
Si eu sunt in acelasi domeniu dar eu nu am putut sa traiesc niciodata printre straini - nu merita efortul nici cat o lira sterlina!
Romanii sunt destepti, capabili, ospitalieri, muncitori, iar daca statul ar fi stiut sa-si tina "resursele" in tara, poate am fi ajuns mai departe....
Inca odata iti doresc mult, mult succes.
"Cea mai buna aparare este atacul".
Sa auzim numai de bine.
Cosoveanu Nana la 13 Iulie 2009, ora 08:22
Foarte tare tipa! si-n Romania ar merita sa-ti dai in judecata angajatorul care-si bate joc de tine doar pentru ca nu ai o educatie a angajatului (adica nu-ti cunostin drepturile) si muncesti pe bani putini. si cand ma refer la angajator, ma refer si la patronul roman - parvenitul needucat care ajunge fiara daca i se da puterea pe mana.
Ii doresc acestei femei sa castige procesul. Poate astfel va arata lumii ca avem si noi demnitatea noastra si, repet, poate va fi un exemplu si pentru romanii care muncesc in tara lor ca niste sclavi pe plantatie.
Sandiuc Mihaela la 13 Iulie 2009, ora 10:00
Mult succes romancei noastre. Felicitari pentru curaj!
Si sa fie sa ai toate dovezile care sa te ajute sa castigi!
Rad Veronica la 13 Iulie 2009, ora 13:25
Se intampla si in Romania. Daca esti angajat intr-o firma cu capital strain in ti se intampla la fel. Mult succes, va fi foarte greu sa duca un asemenea proces, dar poate ca se va sesiza vreo institutie a statului roman care o va sustine, sau vreun avocat roman cu practica internationala.
Toma Mirela la 14 Iulie 2009, ora 13:47
Mihaela, iti doresc din tot sufletul sa te intaresti psihic si fizic , in primul rand, printr-o depresie trec si eu in momentele acestea, dar din motive total diferite, aduna-te, motiveaza-te , pe primul plan e sanatatea, fiinta si viata ta, dupa ce iti gasesti echilibrul si forta lupta-te cu ei pana in panzele albe. Ai dreptate, Dumnezeu va fi de partea ta si vei castiga. Dupa ce am citit comentariile articolului, m-am bucurat foarte mult, romanii sunt uniti, iti sunt aproape, le esti draga pentru curajul tau si isi doresc sa castigi ca si cum ar castiga ei, eu, cel putin asa simt. Daca nu m-am exprimat corect, imi cer scuze pentru greseli.
Vei reusi sa castigi procesul, simt asta , dar mai mult imi doresc sa reusesti sa castigi batalia cu depresia. Canta, bucura-te de simplitatea si fumusetea naturii, de soare, de viata, fa ceea ce iti place, fii propria ta prietena, cultiva, in aceste momente, increderea in tine!!!!! Mult succes!
la 14 Iulie 2009, ora 14:46
A fi demn nu este neaparat un act de curaj !
Succes in lupta cu conservatorii !
Jos_Cenzura la 20 Iulie 2009, ora 20:28
frumoasa mentalitatea romaneasca: sa castigi cat mai multi bani fara sa muncesti pentru ei(saracuta de ea vrea sa se scoata, sa nu mai munceasca in viata ei); deja a pierdut primul proces si nu o sa pacaleasca juriul nici a doua oara (sper), cu toate povestile lacrimogene

  Inapoi la articolul O romanca a dat in judecata PricewaterhouseCoopers pentru discriminare rasiala

Setari Cookie-uri