Comentarii pe articolul O romanca a dat in judecata PricewaterhouseCoopers pentru discriminare rasiala


E adevarat dar nu are dreptate 100%

Stefania Vrotea la 13 Iulie 2009, ora 16:44
Are dreptate dar pretentiile ei sunt exagerate. Si asta ma face sa ma indoiesc de buna ei credinta.... Nu stiu daca cei 40 mil lire ar vindeca-o de depresie. S-au o avea de gand sa-i doneze orfanilor din Romania....
In ce priveste:
"Popa sustine ca i s-a promis ca ar putea deveni un viitor partener al firmei, castigand cel putin 500.000 lire/an plus prime, castiguri pe care le-a pierdut.
A pierdut praful de pe toba,
Ce tip de relatii avea ea cu actionarii firmei ca s-o faca partener; eu n-am auzit nici un patron ca ar vrea sa ma faca partener la firma lui, si am lucrat ani buni in strainatate.
Si in general, barbatii arunca multe vorbe dar o femeie cu cap si care munceste nu are timp sa creada...
oricum succes.
Ilies Marcela la 14 Iulie 2009, ora 11:12
daca ar fi adevarat ce spune ea atunci ii urez succes. nu te vindeca de depresie banii dar macar stii ca nu ai stat cu minile in san sa faca astia ce vor din tine. spun asa pentru ca si eu lucrez pentru cineva din germania si vreau sa va spun ca toata ziua face afirmatii de genul: "mizerabili de romani, mizerabila romania".
nu spun ca traim intr-o tara perfecta cu oameni perfecti dar totusi le place sa catstige bani pe spatele nostru si sa ne plateasca cu te miri ce ca mi-e si rusine sa spun cat castig la ce responsabilitati am. nimeni nu ma crede. noi ii tratam de parca ar fi dumnezeu iar ei ne batjocoresc pentru niste nimicuri de genul: nu mai sunt capse in capsator sau nu vreau sa incalc legile din romania.
vin aici vor sa incalce legile prin intermediul tau ca la sfarsit sa te acuze pe tine normal. daca nu vrei au ei grija sa iti faca viata mizerabila.
poate nu sunt toti asa dar dupa experienta avuta de mine as spune bravo pentru aceasta femeie. macar ea daca noi nu avem curaj sa stam drepti in fata lor.

  Inapoi la articolul O romanca a dat in judecata PricewaterhouseCoopers pentru discriminare rasiala

Setari Cookie-uri