Comentarii pe articolul G4S Romania si-a pus director general de 27 de ani


felicitari d-na Tirsea

Florina la 13 Iulie 2009, ora 23:38
Acum ca G4S va avea un director tanar cu o alta gandire si mentalitate pot spune ,ca la G4S va avea loc fffmulte schimbari.Felicitari ptr postul obtinut si sa nu ne dezamagiti,asteptam multe de la dv.Eu sunt angajata G4S si ma bucur ptr reusita dv,
Iovan Vasile- Ioan la 14 Iulie 2009, ora 23:05
ok, asa este cum spuneti stimata colega. as vrea sa completez : avem acum directori tineri si la g4s romania si la cash sunt convins ca vom avea si un management performant chiar daca este o perioada de criza. important este sa se evite pe cit posibil orice greseala strategica care ar duce la disolutia actului managerial la nivel central cit si la toate sucursalele din tara.
daca vrem sa existam in perioada de criza trebuie sa fim o echipa( felicitari pentru programul ce urmeaza a fi implementat la nivel de firma).
pentru d-na alice : sincere felicitari si mult succes !
cu stima ,respect si consideratie; vali iovan
Criatian-Gabriel Ghinea la 24 Iulie 2009, ora 20:44
Cand m-am angajat la G4S Cash Services, habar n-aveam cine e country manager in schimb stiam cine e sefa mea, Alice Tarsea. Acum ma bucur pentru promovarea dansei. Felicitari, d-na Alice, tineti-o tot asa, colectivul va iubeste si va sta alaturi! Cu stima si respect, Cristi Ghinea.
Andrei la 3 Februarie 2010, ora 15:28
Daca la 27 de ani este director inseamna ca o duce capul k-lumea.Bravo ei si felicitarile mele.

  Inapoi la articolul G4S Romania si-a pus director general de 27 de ani

Setari Cookie-uri