Comentarii pe articolul 7 sectoare economice ce pot opri recesiunea in Romania


Pe alta lume

Ion Popescu la 14 Iulie 2009, ora 18:43
Domnul Mereuta face parte probabil din categoria celor care traiesc in lumea lor de sticla. Cei care acum un an prognozau cresteri pt un deceniu in imobiliare.
Ce sa faci cu produsele alea pe care doreste domnul Mereuta sa le sporeasca numarul ? Sa produci pe stoc ? Pai daca climatul e pesimist (adica e criza) si lumea nu se mai indatoreaza la banci cine sa cumpere toate produsele alea ?
Noi trebuie sa economisim acum. Trebuie sa producem cu agricultura pt ca banii pe care ii platim pt mancare sa nu mearga afara. Nu sa producem piei si masini.
Si trebuie sa ne adaptam la conditiile din piata. Cerere mica si preturi scazute. Daca te impotrivesti - nu realizezi nimic. E ca si cum ai da din maini si picioare cand esti pe cale sa te ineci. Daca stai cuminte - faci pluta. Daca te agiti - te ineci sigur. Si noi cascam gura la asa zisii "guru" ai economiei. Auzi - "profesor" in economie. Profesor in economie e Mittal, Patriciu, Vantu, Bill Gates, Murdoch si altii. Dl. Mereuta este un profesoras.
Ioana Popescu la 16 Iulie 2009, ora 14:26
Stimate Ion Popescu,
Sper ca este numele Dvs si nu va ascundeti in anonimat asa cum va este gandirea. Daca vreti sa stati linistit si sa "faceti pluta" nu aveti decat. Dar sa nu va mirati apoi ca vine un rechin si va inghite.
Cum va permiteti sa spuneti ca Cezar Mereuta este un profesoras??? !!!
Daca ati fi cat de cat destept ati incerca sa intelegeti ceea ce cititi si nu sa improscati cu vorbe fara noima. Sigur ca ar fi bine de investit in agricultura dar acolo, fara subventii de la stat nu se poate face nimic si daca iesiti din "turnul Dvs. de sticla" veti observa cate terenuri zac nelucrate. Dar nu, Dvs. trebuie sa va improscati invidia ca altii mai incearca sa faca ceva fara sa stea "linistit".
Pacat ca exista asemenea oameni ca Dvs., dar padure fara uscaturi nu se poate si oameni mari fara suita de invidiosi asemenea...
Mai cititi, mai invatati si apoi dati-va cu parerea

  Inapoi la articolul 7 sectoare economice ce pot opri recesiunea in Romania

Setari Cookie-uri